Αγωνία για Γκάμα στον Άρη: Φόβοι για ζημιά στον χιαστό
Ο τραυματισμός του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού του Άρη Μπρούνο Γκάμα ενδέχεται να είναι πιο σοβαρός απ' ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί, καθώς υπάρχουν φόβοι για ζημιά στον χιαστό
Ανησυχητικά είναι τα μαντάτα, μετά τον τραυματισμό του Μπρούνο Γκάμα στο ματς του Άρη με τη Λαμία (1-0).
Ο Πορτογάλος ακραίος τραυματίστηκε στο 11ο λεπτό του αγώνα (δέχθηκε χτύπημα από τον Μπεχαράνο), με αποτέλεσμα να μη μπορεί να συνεχίσει στο παιχνίδι και να αντικαθίσταται από τον Μενέντεθ.
Αρχικά οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ του Άρη έλεγαν ότι δεν πρόκειται για κάτι πολύ σοβαρό, όμως λίγες ώρες μετά η αισιοδοξία έδωσε τη θέση της στην ανησυχία.
Οι νέα ενημέρωση που υπάρχει κάνει λόγο ότι ενδέχεται ο Γκάμα να έχει υποστεί κάτι σοβαρό. Ακόμη και ρήξη χιαστού! Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει επίσημη γνωμάτευση, καθώς ο 30χρονος ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε μαγνητική το πρωί της Τρίτης (15/1).
Οπως εκτιμά ο γιατρός του Άρη, από τη στιγμή που το γόνατό του δεν πρήστηκε φαίνεται να αποφεύγεται η ολική ρήξη. Από την άλλη όμως ελοχεύει ο κίνδυνος να έχουν πειραχτεί οι σύνδεσμοι του γονάτου.
Πλέον μένει να δούμε το ακριβές χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί ο Γκάμα για να αποθεραπευτεί με τον ένα μην να είναι το μικρότερο δυνατό…
- Μεγάλες στιγμές για τον Tσιμίκα που έπαιξε ως αρχηγός της Λίβερπουλ στο φιλικό με τη Σάντερλαντ
- «Επανέρχεται η Ντόρτμουντ για τον Καρέτσα»
- Παράπονα του προπονητή της Ναϊμέγκεν από τη διοίκηση για τον μεταγραφικό σχεδιαμό
- LIVE: Ο μεγάλος τελικός του World Cup πόλο Ελλάδα – Ουγγαρία
- «Γιατί η Ρεάλ σταματά να ασχολείται με τον Ολίσε» (pic)
- Η Φιορεντίνα προτείνει να επενδύσει συν 30 εκατ. και θέλει το «Αρτέμιο Φράνκι» για 90 χρόνια (vid)
- Και επίσημα ο Γεντβάι στην Αλ Σαμπάμπ (pic)
- Γιατί ο Μέσι είναι νοκ άουτ απο το All Star game του MLS
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442