Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ζαχαριάδης: Δεν τα κάνουμε όλα για την καρέκλα

Ζαχαριάδης: Δεν τα κάνουμε όλα για την καρέκλα

Αντιδρώντας, στον χαρακτηρισμό της Αντιπολίτευσης για κυβέρνηση «κουρελού» ο κ. Ζαχαριάδης είπε ότι «δεν συμφωνώ ότι μια σύνθεση κοινοβουλευτική που ανεβάζει τον κατώτατο μισθό είναι πλειοψηφία κουρελού

Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις σχετικά με τις εξελίξεις με την «μερική» αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση αλλά και τη διαδικασία που θα ξεκινήσει – πιθανότατα από αύριο – για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης επιχείρησε ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης. «Έχουμε δείξει όχι στα λόγια αλλά στην πράξη, όπως προκύπτει από τις εξελίξεις τις χθεσινές, ότι ο Τσίπρας βάζει το πατριωτικό συμφέρον πάνω από το συμφέρον της κομματικής συνοχής» συμπλήρωσε ο κ. Ζαχαριάδης. «Είναι θέμα ιστορικής υπευθυνότητας» συμπλήρωσε.

Αντιδρώντας, στον χαρακτηρισμό της Αντιπολίτευσης για κυβέρνηση «κουρελού» ο κ. Ζαχαριάδης είπε ότι «δεν συμφωνώ ότι μια σύνθεση κοινοβουλευτική που ανεβάζει τον κατώτατο μισθό είναι πλειοψηφία κουρελού. «Είναι πλειοψηφία κοινωνικής και πολιτικής ευθύνης. Δεν θέλουμε να σπάσουμε καμία κοινοβουλετική ομάδα. Θέλουμε έναν ειλικρινή και συντεταγμένο διάλογο. Θέλουμε να αποτυπωθούν οι πολιτικές συνθέσεις και αντιθέσεις» σημείωσε μιλώντας στο Θέμα Fm για να προσθέσει. «Κάνει μεγάλο λάθος πολτικής εκτίμησης όποιος πιστεύει ότι τα κάνουμε όλα για την καρέκλα».

Σύμφωνα με τον διευθυντή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ «συντρέχουν οι προϋποθέσεις για να πάρει η κυβέρνηση ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή για να συνεχίσει το έργο της μέχρι τον Οκτώβριο τ0υ 2019».

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024