Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις σχετικά με τις εξελίξεις με την «μερική» αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση αλλά και τη διαδικασία που θα ξεκινήσει – πιθανότατα από αύριο – για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης επιχείρησε ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης. «Έχουμε δείξει όχι στα λόγια αλλά στην πράξη, όπως προκύπτει από τις εξελίξεις τις χθεσινές, ότι ο Τσίπρας βάζει το πατριωτικό συμφέρον πάνω από το συμφέρον της κομματικής συνοχής» συμπλήρωσε ο κ. Ζαχαριάδης. «Είναι θέμα ιστορικής υπευθυνότητας» συμπλήρωσε.

Αντιδρώντας, στον χαρακτηρισμό της Αντιπολίτευσης για κυβέρνηση «κουρελού» ο κ. Ζαχαριάδης είπε ότι «δεν συμφωνώ ότι μια σύνθεση κοινοβουλευτική που ανεβάζει τον κατώτατο μισθό είναι πλειοψηφία κουρελού. «Είναι πλειοψηφία κοινωνικής και πολιτικής ευθύνης. Δεν θέλουμε να σπάσουμε καμία κοινοβουλετική ομάδα. Θέλουμε έναν ειλικρινή και συντεταγμένο διάλογο. Θέλουμε να αποτυπωθούν οι πολιτικές συνθέσεις και αντιθέσεις» σημείωσε μιλώντας στο Θέμα Fm για να προσθέσει. «Κάνει μεγάλο λάθος πολτικής εκτίμησης όποιος πιστεύει ότι τα κάνουμε όλα για την καρέκλα».

Σύμφωνα με τον διευθυντή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ «συντρέχουν οι προϋποθέσεις για να πάρει η κυβέρνηση ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή για να συνεχίσει το έργο της μέχρι τον Οκτώβριο τ0υ 2019».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο