Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι δύο σκέψεις του Ουζουνίδη για ΠΑΣ

Οι δύο σκέψεις του Ουζουνίδη για ΠΑΣ

Τα πλάνα που έχει στο μυαλό του ο Έλληνας τεχνικός για το αποψινό παιχνίδι

Το αποψινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ είναι από εκείνα που δεν αφήνουν ιδιαίτερα περιθώρια για την ΑΕΚ, που θέλει μόνο τη νίκη, για να βρει ξανά την ηρεμία της και να μπει εκ νέου στον δρόμο των επιτυχιών.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα έχει στη διάθεσή του δύο επιπλέον «όπλα» για να… ξεκολλήσει την ΑΕΚ από την κατάσταση που έχει βρεθεί, μιας και τόσο ο Νέναντ Κρστίτσιτς, όσο και ο Τάσος Μπακασέτας βρίσκονται στην αποστολή για το παιχνίδι! Οι δύο παίκτες προπονήθηκαν και πάλι κανονικά, συνέχισαν να ανεβάσουν στροφές και έτσι μπαίνουν από σήμερα στην αγωνιστική εξίσωση. Έστω και ως λύσεις από τον πάγκο, μιας και φαντάζει πολύ δύσκολο κάποιος εκ των δύο να πάρει φανέλα βασικού.

Σε ότι έχει να κάνει με την ενδεκάδα που προσανατολίζεται να παρατάξει ο τεχνικός της ΑΕΚ, φαίνεται πως στο μυαλό του υπάρχουν δύο επιλογές. Με το δίλημμα του Ουζουνίδη να αφορά στο ποιος παίκτης θα βρεθεί στο πλευρό του Άλεφ, στις θέσεις των χαφ. Το πιθανότερο σενάριο θέλει τον Μάνταλο να αναλαμβάνει έναν πιο οργανωτικό ρόλο στον άξονα, με τους Γκάλο, Μπογέ στις πτέρυγες και τον Λιβάια πίσω από τον Πόνσε στην επίθεση.

Ωστόσο υπάρχει η πιθανότητα να δούμε δίπλα στον Βραζιλιάνο τον Τσόσιτς, με τον αρχηγό της ΑΕΚ να μετατοπίζεται σε αυτό το σενάριο στα άκρα. Με έναν εκ των Μπογέ, Γκάλο να καλύπτει την άλλη θέση. Από εκεί και πέρα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπάρκας, ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Μπακάκη, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι και Χουλτ.

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024