Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γεροβασίλη: Υπάρχει απόλυτη πλειοψηφία στη Βουλή

Γεροβασίλη: Υπάρχει απόλυτη πλειοψηφία στη Βουλή

Η κ. Γεροβασίλη τόνισε πως «αφού πάρει την ψήφο εμπιστοσύνης, η κυβέρνηση θα συνεχίσει με βάση το Σύνταγμα με προοπτική τις εκλογές στο τέλος της τετραετίας»

Τη βεβαιότητά ότι υπάρχει απόλυτη πλειοψηφία στη Βουλή εξέφρασε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη.

«Πιστεύω ότι υπάρχει απόλυτη πλειοψηφία στο ελληνικό κοινοβούλιο και θα φανεί στη Βουλή» τόνισε αναφερόμενη στην παροχή ψήφου εμπιστοσύνης που θα ζητήσει από τη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας, μετά την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από τον κυβερνητικό συνασπισμό.

Η κ. Γεροβασίλη, μιλώντας στο ραδιόφωνο «Θέμα 104,6», τόνισε πως «αφού πάρει την ψήφο εμπιστοσύνης, η κυβέρνηση θα συνεχίσει με βάση το Σύνταγμα με προοπτική τις εκλογές στο τέλος της τετραετίας».

«Πέρασαν οι εποχές των απόλυτων πλειοψηφιών» πρόσθεσε, τονίζοντας πως «αυτό που λέει η Αριστερά είναι ότι οι συνεργασίες, οι έντιμες, σε προγραμματική βάση, μπορούν να δώσουν διέξοδο».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, ο οποίος χαρακτήρισε την απόφαση του πρωθυπουργού «υπόδειγμα πολιτικού θάρρους και θεσμικής υπευθυνότητας.

«Τώρα προέχει να συγκροτηθεί η μεγάλη προοδευτική συμμαχία που θα θωρακίσει την ανάπτυξη, θα κλείσει με εθνικά επωφελή τρόπο τις ιστορικές εκκρεμότητες και θα επουλώσει τις πληγές της κρίσης» σημείωσε με ανάρτησή του στο Twitter.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024