Σίγουρα δεν ήταν ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα ο Κεστούτις Κεμζούρα μετά την ήττα από την Ρεάλ στην Μαδρίτη.

Ο βοηθός προπονητή του Ολυμπιακού, δήλωσε μετά την αναμέτρηση πως: «Δεν ήμασταν καλοί βασικά. ήταν δάσκαλο να σταματήσεις την Ρεαλ ειδικά σήμερα. Ηταν καλοί σούταραν καλά από τρίποντο και δεν ήταν καλή η δουλειά μας στην άμυνα. Πέτυχαν 94 πόντους και έπρεπε να σκοράρουμε περισσότερο . Δεν τα καταφέραμε».

Σε ερώτηση για το τι πήγε στραβά είπε: «Χάσαμε κάποιες ευκαιρίες ελεύθερες ευκαιρίες και αυτό είναι το μπάσκετ. Για να είσαι επιτυχημένος πρέπει να βάζεις παραπάνω ενέργεια και είπαμε πριν από το ματς πόσο σημαντικός είναι ο Μιλουτίνοφ με το ύψος του και την παρουσία του αν και ο Μπόγρης έκανε φοβερή δουλειά και στην άμυνα. Όμως η ενέργειά μας δεν ήταν αρκετή».

Ερωτώμενος για την εμφάνιση του Μπόγρη δήλωσε: «Ήταν φοβερός ο Μπόγρης, όμως έπρεπε να τον βοηθήσουμε όταν έκανε φάουλ. Έπαιξε ένα φοβερό παιχνίδι αμυντικά και ήταν φοβερός και στην επίθεση. Είμαστε χαρούμενοι για αυτόν είναι ένας παίκτης που δουλεύει πολύ και ξέρει τον ρόλο του και είναι πάντα έτοιμος για να κάνει τη δουλειά του».

Αναφορικά με τη συνέχεια δήλωσε: «Κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Δεν κοιτάμε παρακάτω αλλά κοιτάμε να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι και ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολα. Πρώτα το πρωτάθλημα και μετά η Κίμκι. Έχουμε μπόλικο χρόνο για να προετοιμαστούμε. Ελπίζουμε να είναι όλοι υγιείς..».