Βαθιά θλίψη στη Νέα Δημοκρατία για την απώλεια του ιστορικού στελέχους Δημήτρη Σιούφα.

«Τον αποχαιρετώ με συγκίνηση και ευγνωμοσύνη για όλα όσα προσέφερε» αναφέρει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, εξαίροντας το έργο που άφησε πίσω του.

«Με βαθύτατη θλίψη αποχαιρετώ το στενό μου φίλο» δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής

«Σπουδαίος πολιτικός και σπάνιος άνθρωπος»

«Ο Δημήτρης Σιούφας υπήρξε ένας σπουδαίος πολιτικός και ένας σπάνιος άνθρωπος που ξεχώρισε για το ήθος, την ευγένεια και την ποιότητά του» αναφέρει στο συλλυπητήριο μήνυμά του ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Για πολλά χρόνια υπηρέτησε την χώρα, την παράταξή μας και την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καρδίτσα. Άφησε πίσω του σημαντικό έργο σε όλα τα υπουργεία από τα οποία πέρασε και άσκησε υποδειγματικά τα καθήκοντά του ως Πρόεδρος της Βουλής, κερδίζοντας την εκτίμηση όλου του πολιτικού κόσμου. Η είδηση του θανάτου του μας γεμίζει όλους με θλίψη και ιδιαίτερα όσους είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε μαζί του».

«Εκ μέρους όλης της Νέας Δημοκρατίας, τον αποχαιρετώ με συγκίνηση και ευγνωμοσύνη για όλα όσα προσέφερε. Στην οικογένειά του εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια» καταλήγει ο κ. Μητσοτάκης.

«Υπηρέτησε με συνέπεια και ανιδιοτέλεια τη Δημοκρατία»

«Με βαθύτατη θλίψη αποχαιρετώ το στενό μου φίλο, επί χρόνια πολύτιμο συνεργάτη και ξεχωριστό άνθρωπο, Δημήτρη Σιούφα» αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

«Υπηρέτησε με συνέπεια και ανιδιοτέλεια τη Δημοκρατία και το δημόσιο συμφέρον, κερδίζοντας το σεβασμό των συναγωνιστών και την εκτίμηση των πολιτικών του αντιπάλων. Στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια» πρόσθεσε.