Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Toyota Supra 2019: Αποκάλυψη μέσω... Μεξικού

Toyota Supra 2019: Αποκάλυψη μέσω… Μεξικού

Μια διαρροή από την Toyota Μεξικού προδίδει την νέα Supra σε όλο της το σχεδιαστικό μεγαλείο λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα της στην έκθεση του Detroit.

Όπως έχει ανακοινώσει εδώ και αρκετό καιρό η Toyota, η νέα Supra θα πραγματοποιήσει την επίσημη πρεμιέρα της στην έκθεση του Detroit η οποία ανοίγει αυλαία στις 14 Ιανουαρίου, φροντίζοντας να γεμίσει το χρόνο από την τελευταία της επίσημη εμφάνιση με καμουφλάζ στο φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood το καλοκαίρι του 2018 με teasers που αποκάλυπταν ενδιαφέρουσες πτυχές του ιαπωνικού sportscar αλλά διατηρούσαν «μυστική» την τελική μορφή της αλλά και τις ουσιώδεις λεπτομέρειες των χαρακτηριστικών της.

Σε ό,τι αφορά το πρώτο σκέλος, την εμφάνισή της δηλαδή, η αναμονή παίρνει πλέον τέλος, καθώς διαρροή video μέσω Twitter από την Toyota Μεξικού έφερε στην επιφάνεια τη νέα γενιά Supra σε όλο της το μεγαλείο αν και με ολίγον θολή μιας και η επίμαχη διαρροή προέκυψε από video που αναρτήθηκε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Παρά την χαμηλή ευκρίνεια των εικόνων, αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι πρόκειται για την πρώτη εμφάνιση της Supra χωρίς ίχνος καμουφλάζ η οποία κάθε άλλο παρά μπορεί να απογοητεύσει με τον τρόπο που οι Ιάπωνες σχεδιαστές κατάφεραν να εξελίξουν τα κλασικά μοτίβα των προηγούμενων ενσαρκώσεών της και να τα αναμείξουν με ένα χαρακτηριστικά ιαπωνικό σχεδιαστικό ιδίωμα, παραδίδοντας ένα απολύτως σύγχρονο όσο και ελκυστικό sporstcar με αδιάψευστη τη σχεδιαστική σφραγίδα Toyota.

Σε ό,τι αφορά τώρα την αθέατη πλευρά της A90 όπως είναι η κωδική ονομασία της νέας γενιάς Supra θα πρέπει να περιμένουμε λίγες ακόμα ημέρες μέχρι την επίσημη ε εμφάνισή της στο “floor” της αμερικανικής έκθεσης.

Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα γνωστές πληροφορίες, την κορυφαία έκδοση της Supra αναμένεται να εξοπλίζει εξακύλινδρος κινητήρας 3,0 λίτρων ο οποίος αναμένεται «να υπερβαίνει τους 300 ίππους» όπως έχει δηλώσει η Toyota. Πέρα από τις επίσημες δηλώσεις, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι όντως ο συγκεκριμένος κινητήρας θα υπερβαίνει κατά πολύ τους 300 ίππους, ενώ με δεδομένη την εξέλιξη και μιας έκδοσης με την φροντίδα της Gazoo Racing θα υπάρξει εκδοχή του που κινηθεί περίξ των 400 ίππων.

Όπως και να έχει με την κορυφαία έκδοση, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι στην Ευρώπη θα υπάρξει και μια έκδοση με τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης 3,0 λίτρων με απόδοση περίπου 260 ίππων.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024