Ο 20χρονος φοιτητής και ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής Ντογκουκάν Καραοσμάν βρέθηκε απαγχονισμένος τα ξημερώματα της Τρίτης στην αποθήκη του σπιτιού του στην Ξάνθη
Σοκαρισμένη είναι η κοινότητα της Ξάνθης, αλλά και τα μέλη της ομάδας του ΑΠΟΕΛ Ιωαννίνων… Ο 20χρονος φοιτητής και ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής Ντογκουκάν Καραοσμάν βρέθηκε απαγχονισμένος στην αποθήκη του σπιτιού του στην Ξάνθη τα ξημερώματα της Τρίτης (08/01).
Όπως αναφέρει το «thrakisports», ο 20χρονος είχε βγάλει το γυμνάσιο και το λύκειο στην Ξάνθη και είχε περάσει στο τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, όπου και σπούδαζε. Ετσι, είχε μεταφέρει το δελτίο του στην Ήπειρο και έπαιζε μπάλα με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ στη Β’ Κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος. Παλαιότερα αγωνιζόταν στον Αετό Γοργόνας, ομάδα της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης.
Στις 05.30 τα ξημερώματα της Τρίτης (8/1), βρέθηκε απαγχονισμένος από τη μητέρα του στην αποθήκη του σπιτιού τους, όταν πήγε να δει για ποιον λόγο καθυστέρησε να φέρει τα ξύλα για τη σόμπα.
Ο ιατροδικαστής απέκλεισε εγκληματική ενέργεια αφού ο εκλιπών άφησε σημείωμα που εξηγούσε τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να θέσει τέλος στη ζωή του, ενώ και οι συγγενείς του ανέφεραν τα ίδια πράγματα στους αστυνομικούς. Ο θάνατός του διαπιστώθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Μαχητής» η αυτοχειρία οφείλεται σε λόγους ερωτικής απογοήτευσης.
Συντετριμμένη η οικογένεια του Α.Π.Ο.Ε.Λ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατο του νεαρού ποδοσφαιριστή της Δογουκαν Καραοσμαν . Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Καλό Ταξίδι ΟΡΚΑΝ
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.
Χάρη σε δύο γκολ του Ραφίνια (70′, 86′) η Μπαρτσελόνα «λύγισε» με 2-0 την μαχητική Οσασούνα στο «Καμπ Νου» και απέκτησε διαφορά επτά βαθμών από τη 2η Ρεάλ Μαδρίτης.
Με 14/28 τρίποντα, πρώτο σκόρερ τον Ρογκαβόπουλο με 5/5 από τα 6,75μ. και τους Γιουρτσεβέν (17π.), Τολιόπουλο (14π.) και Γκραντ (13π.) άξιους συμπαραστάτες ο Παναθηναϊκός συνέτριψε την ΑΕΚ στα Λιόσια
Πετυχαίνοντας δύο γκολ μέσα σε διάστημα μόνο έξι λεπτών η Μπάγερ Λεβερκούζεν νίκησε με 2-0 την Κολωνία και τέθηκε ξανά σε... τροχιά Champions League στην Bundesliga.