Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπλατ: «Καλό σημάδι η νίκη χωρίς τον σημαντικότατο Μιλουτίνοφ»

Μπλατ: «Καλό σημάδι η νίκη χωρίς τον σημαντικότατο Μιλουτίνοφ»

Τι ανέφερε ο Ντέιβιντ Μπλατ λίγο πριν από την αναχώρηση του Ολυμπιακού για τη Μαδρίτη

Από τη στιγμή που η νίκη επί της Μπασκόνια επιτεύχθηκε απόντος του σημαντικότατου Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν μπορούσε παρά να εκληφθεί και ως θετικός οιωνός για τον Ολυμπιακό όπως παραδέχτηκε και ο Ντέιβιντ Μπλατ λίγο πριν από την αναχώρηση της αποστολής για τη Μαδρίτη.

Από την άλλη πάντως δεν πιστεύει ότι αυτή η εξέλιξη έδωσε έξτρα ώθηση στην ομάδα του πέραν της βαθμολογικής. Θεωρεί ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να δείξουν την ποιότητά του και απέναντι στη Ρεάλ αύριο το βράδυ (10/1, 22:00).

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής των Πειραιωτών:

-Για το αν έδωσε έξτρα ώθηση η τελευταία νίκη: «Δεν μπορώ να πω ότι η νίκη κατά της Μπασκόνια και ο τρόπος που επιτεύχθηκε ήταν μια έξτρα ώθηση για τη Μαδρίτη. Σίγουρα όμως ήταν μία σημαντική νίκη γι’ αυτό που θέλουμε να κάνουμε στη συνέχεια της σεζόν», σχολίασε αρχικά ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός.

-Για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ: «Δεν νομίζω ότι θα είναι μαζί μας. Το θετικό είναι ότι καταφέραμε να κερδίσουμε μια δυνατή Μπασκόνια δίχως έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες μας. Αυτό είναι ένα καλό σημάδι για εμάς».

-Για την αναμέτρηση με τη Ρεάλ: «Κάθε φορά που παίζεις με τη Ρεάλ, ειδικά στη Μαδρίτη, ο ρυθμός του παιχνιδιού θα είναι γρήγορος. Το να προσπαθήσεις να ελέγξεις αυτά που ελέγχονται στο μπάσκετ, τα λάθη, τα ριμπάουντ είναι αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, γιατί έχουμε κάνει μερικά από τα πιο σημαντικά μας παιχνίδια με γρήγορο ρυθμό στο μπάσκετ. Είναι μία εξαιρετικά ποιοτική ομάδα η Ρεάλ και το έχει δείξει τα τελευταία χρόνια. Ο Λάσο έχει κάνει καλή δουλειά. Διαθέτουν καλούς παίκτες. Αλλά θα δείξουμε κι εμείς την ποιότητά μας και την κατάλληλη προσέγγιση θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

-Για την επιστροφή του στο γήπεδο όπου πήρε το Ευρωπαϊκό με τη Ρωσία το 2007: «Σίγουρα μου θυμίζει κάποιες εξαιρετικές στιγμές εκεί, αλλά τώρα είμαστε στο 2019».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024