Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φρίκη στην Κρήτη: Συνελήφθη καθηγητής για ασέλγεια σε μαθήτριες

Φρίκη στην Κρήτη: Συνελήφθη καθηγητής για ασέλγεια σε μαθήτριες

Οι αρχές ερευνούν τις καταγγελίες που προχώρησαν μαθήτριες που φοιτούσαν στο φροντιστήριο του, όπου έκαναν λόγο ότι έπεσαν θύμα ασέλγειας από τον 57χρονο

Νέα στοιχεία – σοκ έρχονται στην επιφάνεια για την υπόθεση του καθηγητή που φέρεται να ασελγούσε σε βάρος ανήλικων μαθητριών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, πρόκειται για έναν 57χρονο εκπαιδευτικό και ιδιοκτήτη φροντιστηρίου ο οποίος συνελήφθη από τις αρχές για παράνομη οπλοκατοχή.

Παράλληλα, οι αρχές ερευνούν τις καταγγελίες που προχώρησαν μαθήτριες που φοιτούσαν στο φροντιστήριο του, όπου έκαναν λόγο ότι έπεσαν θύμα ασέλγειας από τον 57χρονο.

Μάλιστα, ο ίδιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ενώ αύριο αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή.

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που αφορούν την υπόθεση του 57χρονη καθηγητή η οποία έχει συγκλονίσει όλη την τοπική κοινωνία των Χανίων.

Σύμφωνα με το eparxies.gr, ο καθηγητής φέρεται να έχει ασελγήσει κατ’ επανάληψη σε βάρος μαθητριών του φροντιστηρίου στο οποίο είναι ο ίδιος ιδιοκτήτης.

Η ασέλγεια αφορά ανήλικα κορίτσια ηλικίας 13 και 15 χρόνων ενώ ο φερόμενος ως δράστης – σύμφωνα με τις καταγγελίες – εκτός από ασελγείς πράξεις φέρεται να είχε και ολοκληρωμένη συνουσία κατά φύση με μαθήτριες της πρώτης τάξης του γυμνασίου.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται τις τελευταίες ημέρες του 2018 και λίγο πριν την πρωτοχρονιά όταν κάποια από τα κορίτσια άρχισαν να μιλάνε, ενώ ακολούθησαν και οι πρώτες καταγγελίες που αφορούσαν περιστατικά του 2013 όταν εκείνα ήταν 13 έως 15 ετών. Συνολικά μέχρι τώρα έχουν γίνει πέντε καταγγελίες για θωπεύσεις, παρά φύση και κατά φύση ασέλγεια.

Ο 57χρονος καθηγητής φέρεται εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του εκπαιδευτικού να παρενοχλούσε τις νεαρές κοπέλες ακόμα και μέσα στους χώρους του φροντιστηρίου του.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024