Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λονδίνο: Λήξη συναγερμού στο Χίθροου - Έκλεισε για μία ώρα λόγω drone

Λονδίνο: Λήξη συναγερμού στο Χίθροου – Έκλεισε για μία ώρα λόγω drone

Σύμφωνα με την διοίκηση του αεροδρομίου, έχουν ανασταλεί όλες οι αναχωρήσεις πτήσεων στο διεθνές αεροδρόμιο, προκαλώντας εκνευρισμό και ταλαιπωρία στους επιβάτες

Οι απογειώσεις αεροσκαφών από το αεροδρόμιο του Χίθροου του Λονδίνου ξανάρχισαν, αφού είχαν διακοπεί νωρίτερα για περίπου μία ώρα επειδή εθεάθη ένα drone να πετάει στην περιοχή, όπως ανακοίνωσε η διεύθυνση του μεγαλύτερου αερολιμένα της Βρετανίας.

Ο υπουργός Μεταφορών, Κρις Γκρέιλινγκ, είχε ανακοινώσει μέσω του Twitter ότι ο στρατός ετοιμάζεται να αναπτύξει στο Χίθροου τον ίδιο εξοπλισμό που είχε τοποθετήσει και στο Γκάτγουικ πριν από τα Χριστούγεννα, εφόσον κάτι τέτοιο θεωρηθεί αναγκαίο.

Ένας επιβάτης που μίλησε στο πρακτορείο Reuters είπε ότι οι αρμόδιοι τους διαβεβαίωσαν ότι η κατάσταση έχει αρχίσει να εξομαλύνεται.

Σύμφωνα με την διοίκηση του αεροδρομίου, ανεστάλησαν όλες οι αναχωρήσεις πτήσεων στο διεθνές αεροδρόμιο, προκαλώντας εκνευρισμό και ταλαιπωρία στους επιβάτες.

«Για προληπτικούς λόγους έχουμε σταματήσει τις αναχωρήσεις, καθώς ερευνούμε το περιστατικό. Ζητούμε συγγνώμη από τους επιβάτες για τυχόν ταλαιπωρία που μπορεί να προκλήθηκε» ανέφερε σε ανακοίνωσή του το αεροδρόμιο.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία επιβεβαίωσε την επιχείρηση, αναφέροντας ότι έχει ξεκινήσει ήδη η έρευνα για τον εντοπισμό του drone και του χειριστή του.

Σημειώνεται πως το περιστατικό έρχεται λίγες μόλις ημέρες μετά τις αντίστοιχες εμφανίσεις μη επανδρωμένων αεροσκαφών στο διεθνές αεροδρομίου Γκάτγουικ του Λονδίνου, οι οποίες προκάλεσαν αντίστοιχα προβλήματα στην ομαλή λειτουργία του αερολιμένα.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024