Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χρυσοβελώνη : Ο Τσίπρας δεν έχει προσεταιριστεί κανένα στέλεχος των ΑΝΕΛ

Χρυσοβελώνη : Ο Τσίπρας δεν έχει προσεταιριστεί κανένα στέλεχος των ΑΝΕΛ

Το στέλεχος των ΑΝΕΛ τόνισε ότι διαφωνεί με ενδεχόμενη αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση τη δεδομένη χρονική στιγμή, λέγοντας ότι «στην παρούσα φάση η λήψη οποιασδήποτε απόφασης είναι παρακινδυνευμένη αφού δεν έχουμε όλα τα δεδομένα».

«Να μην φέρουμε στη χώρα τον εθνικό διχασμό. Ακούγονται κουβέντες περί αποστατών και προδοτών που εμένα δεν με βρίσκουν σύμφωνη» ανέφερε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη σχολιάζοντας την ρητορική του Πάνου Καμμένου.

Το στέλεχος των ΑΝΕΛ μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 τόνισε ότι διαφωνεί με ενδεχόμενη αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση τη δεδομένη χρονική στιγμή, λέγοντας ότι «στην παρούσα φάση η λήψη οποιασδήποτε απόφασης είναι παρακινδυνευμένη αφού δεν έχουμε όλα τα δεδομένα».

«Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο από τη στιγμή που δεν έχουν έρθει τα τελικά κείμενα εδώ, για ποιο λόγο να σηκωθεί αυτό το τσουνάμι, δεν έχω καμία απολύτως εξήγηση εκεί εστιάζεται και η αντίρρησή μου» εξήγησε η ίδια.

Η κ. Χρυσοβελώνει ανέφερε ακόμα ότι «ο Τσίπρας δεν έχει προσεταιριστεί κανένα στέλεχος των ΑΝΕΛ. Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για κανένα από εμάς. Από την πλευρά του πρωθυπουργού και της κυβέρνηση δεν υπάρχει κανενός είδους συναλλαγή, αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω πώς χωρίς να έχουμε τα δεδομένα έχουμε αυτή την αναταραχή». Όπως είπε «αυτό που απομένει είναι σημαντικό απαιτείται ψυχραιμία και νηφαλιότητα. Όλα τα βήματα πρέπει να γίνουν με νηφαλιότητα και ήρεμο τρόπο».

«Αυτό που είπα εγώ ήταν ότι καταρχήν αυτή η κυβέρνηση πρέπει να συνεχίσει το έργο της και αυτό πρέπει να γίνει γιατί είμαστε στο πιο εποικοδομητικό κομμάτι του έργου της κυβέρνησης» σχολίασε για τις χθεσινής δηλώσεις που για πολλούς είχαν άρωμα «ανταρσίας».

«Θα πρέπει να αφήσουμε να εξελιχθούν οι κρίσιμες διαδικασίες στη γείτονα και εφόσον το κείμενο έρθει στην Ελλάδα να μελετήσουμε προσεκτικά τα κείμενα και ο καθένας με ψυχραιμία να λάβει τις αποφάσεις του με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών. Εγώ αυτό θα πράξω» πρόσθεσε.

Παράλληλα αποκάλυψε ότι αν και προσπάθησε να μιλήσει με τον Πάνο Καμμένο για ευχές την περίοδο των Χριστουγέννων «αυτό δεν στάθηκε εφικτό. Ίσως δεν στάθηκε εφικτό λόγω του φορτωμένου προγράμματος του προέδρου των ΑΝΕΛ». Συμπλήρωσε, δε, ότι «ενημερώθηκα αρκετά καθυστερημένα» για τη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ την Τετάρτη και «εγώ είχα ήδη πριν τις γιορτές ανειλημμένο πρόγραμμα επισκέψεων και θα είμαι στην Πάτρα».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024