Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τραμπ: Οι συζητήσεις για το εμπόριο με την Κίνα εξελίσσονται πολύ καλά

Τραμπ: Οι συζητήσεις για το εμπόριο με την Κίνα εξελίσσονται πολύ καλά

Παρά το γεγονός ότι καμία συγκεκριμένη λεπτομέρεια δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με την πρόοδο που έχει επιτευχθεί, οι χρηματαγορές σε Ευρώπη και ΗΠΑ καταγράφουν ανοδικές τάσεις, λόγω της αισιοδοξίας που διατυπώνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ

Οι συζητήσεις, που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή μεταξύ υψηλόβαθμων αξιωματούχων των ΗΠΑ και της Κίνας στο Πεκίνο, για τη διευθέτηση των εμπορικών διαφορών μεταξύ των δύο χωρών, «πηγαίνουν πολύ καλά», διαβεβαίωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, με μήνυμά του στο Twitter.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν υπεισήλθε σε λεπτομέρειες, την ώρα που οι διαπραγματευτές συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς τις συνομιλίες για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα στην κινεζική πρωτεύουσα.

Η αμερικανική αποστολή, με επικεφαλής τον αναπληρωτή αντιπρόσωπο των ΗΠΑ για το εμπόριο, Τζέφρι Γκέρις, δεν έκανε κανένα σχόλιο κατά την αναχώρησή της από το ξενοδοχείο χθες, Δευτέρα, και σήμερα.

Ούτε από την πλευρά των Κινέζων διέρρευσε κάποια πληροφορία για τις συζητήσεις, τις πρώτες τετ α τετ συνομιλίες μεταξύ Αμερικανών και Κινέζων μετά την εκεχειρία 90 ημερών που συμφώνησαν ο Τραμπ και ο Κινέζος ομόλογός του Σι Τζινπίνγκ, στη Σύνοδο της Ομάδας των 20 (G20) στο Μπουένος Άιρες, στην Αργεντινή, την 1η Δεκεμβρίου.

Παρά το γεγονός ότι καμία συγκεκριμένη λεπτομέρεια δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με την πρόοδο που έχει επιτευχθεί, οι χρηματαγορές σε Ευρώπη και ΗΠΑ, που έχουν υποφέρει από τον εμπορικό πόλεμο που κήρυξε ο Ντόναλντ Τραμπ, καταγράφουν ανοδικές τάσεις, λόγω της αισιοδοξίας που διατυπώνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Οι εμπορικές συνομιλίες μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας θα συνεχιστούν αύριο Τετάρτη, ανέφερε ο Στίβεν Ουίνμπεργκ, μέλος της αμερικανικής αντιπροσωπείας.

Σύμφωνα με τον Αμερικανό αξιωματούχο, που μίλησε σε δημοσιογράφους στο Πεκίνο, οι συνομιλίες βαίνουν καλώς μέχρι στιγμής.

Sports in

Την ενοχή του οδηγού για το θάνατο του Ιάσονα προτείνει ο εισαγγελέας

«Η αμέλεια του κατηγορούμενου είναι βαρύτατη...» υποστήριξε ο εισαγγελέας, με τον οδηγό να τονίζει ότι «ακόμη και σήμερα η οδηγία της Αστυνομίας είναι αν υπάρχει επίσημος να μπαίνει έτσι».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024