Ο Τιμοτέ Σαλαμέ δεν ήθελε από μικρός να γίνει ηθοποιός
«Υπάρχει μία στιγμή που μεγαλώνεις και καταλαβαίνεις ότι όλοι οι ενήλικες γύρω σου, οι γονείς σου, είναι όλοι θνητοί. Ο καθένας είναι απλώς ένας άνθρωπος που δεν καταλαβαίνεις και σήμερα αυτό είναι που με εμπνέει περισσότερο στην υποκριτική», είπε.
Ο Τιμοτέ Σαλαμέ βραβεύτηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Palm Springs για τον ρόλο του στην ταινία «Beautiful Boy» και κατά την παραλαβή του βραβείου δήλωσε ότι δεν ήθελε από πάντα να είναι ηθοποιός.
«Υπάρχει μία στιγμή που μεγαλώνεις και καταλαβαίνεις ότι όλοι οι ενήλικες γύρω σου, οι γονείς σου, είναι όλοι θνητοί. Ο καθένας είναι απλώς ένας άνθρωπος που δεν καταλαβαίνεις και σήμερα αυτό είναι που με εμπνέει περισσότερο στην υποκριτική», είπε.
«Αλλά αυτή η συνειδητοποίηση, ότι δηλαδή είμαστε όλοι ευάλωτοι, είναι κάπως τρομακτική. Αρχικά ήθελα να είμαι επαγγελματίας αθλητής, κάτι σαν τον ΛεΜπρον Τζέιμς και τον Λίονελ Μέσι. Με ενέπνεε το αήττητό τους. Κοίταξα στον καθρέφτη και σιγά-σιγά συνειδητοποίησα ότι ποτέ δεν θα μπορούσα να είμαι αθλητής για πολλούς λόγους», συμπλήρωσε.
Εξήγησε ότι όταν πήγε στη σχολή τέχνης στη Νέα Υόρκη και άρχισε να παίζει, αυτό του άλλαξε τον τρόπο σκέψης.
«Κάτι άλλαξε και ένιωσα τον εαυτό μου να ερωτεύομαι για πρώτη φορά στη ζωή μου. Ήταν όπως όταν πρωτοήθελα να γίνω αθλητής, αλλά αυτή τη φορά η έμπνευσή μου δεν προέρχονταν από έναν υπεράνθρωπο, αλλά ήταν πιο ανθρώπινη, περισσότερο πραγματική», δήλωσε και πρόσθεσε: «Οι αήττητοι Μέσι και ΛεΜπρον δεν είχαν πλέον τόσο ενδιαφέρον για μένα όσο είχαν οι καλλιτέχνες που ήταν ευάλωτοι όπως ο Χιθ Λέτζερ και ο Χοακίν Φίνιξ».
- Σάκης Ρουβάς: Ο χορός με την κόρη του Αριάδνη και η απίστευτη ομοιότητα τους
- «Κάνει σκέψεις παραίτησης ο Αλμέιδα από τη Σεβίλλη»
- Σε θέσεις μάχης οι αγρότες: Συσκέψεις στα μπλόκα, αποφάσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο – Αγωνία στο Μαξίμου
- Μήπως ο Τραμπ είναι… ανισόρροπος; – Μια αναδρομή στην ασυνήθιστη συμπεριφορά του Αμερικανού προέδρου το 2025
- Συνάντηση με έναν ασυνόδευτο ή αδέσποτο σκύλο – Πώς πρέπει να κινηθούμε
- Γιατί ένα ξέσπασμα βωμολοχίας μπορεί να σας κάνει καλό
- Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο στην Λάππα – Ένας νεκρός και δύο ακόμη σοβαρά τραυματίες
- Κρασί επιδορπίου: Η επιστροφή του στο τραπέζι – Η νέα μόδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442