Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κλειστά σχολεία και στη Λαμία - Απαγορευτικό για φορτηγά

Κλειστά σχολεία και στη Λαμία – Απαγορευτικό για φορτηγά

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα περισσότερα σχολεία λόγω των πολικών θερμοκρασιών που επικρατούν στο μεγαλύτερο μέρος της Φθιώτιδας και της Ευρυτανίας

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα περισσότερα σχολεία λόγω των πολικών θερμοκρασιών που επικρατούν στο μεγαλύτερο μέρος της Φθιώτιδας και της Ευρυτανίας. Σύμφωνα με σχετικές ανακοινώσεις που εκδόθηκαν σε όλους τους δήμους, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, εκτός από τον δήμο της Λαμίας, όπου στην περιοχή του θα παραμείνει κλειστό μόνο το γυμνάσιο και το λύκειο της Υπάτης.

Σε ό,τι αφορά τις καιρικές συνθήκες στη Φθιώτιδα, από το απόγευμα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Η χιονόπτωση επισκέφθηκε το νομό της Φθιώτιδας για ένα πολύ μικρό διάστημα στην περιοχή του Μαρτίνου και της Αταλάντης, ωστόσο όμως, μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει κάποια προβλήματα.

Για λόγους προληπτικούς, η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων που κινούνται προς την Αθήνα διακόπτεται στην περιοχή της Λαμίας. Σύμφωνα με την αστυνομία, είναι προληπτικό μέτρο, έτσι ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στο εθνικό δίκτυο στα όρια της Βοιωτίας με την Αττική.

Τα φορτηγά από τα διόδια της Αγίας Τριάδας στο 195 χλμ. συγκεντρώνονται και με συνοδεία περιπολικών μετακινούνται σε διάφορα σημεία της ΠΑΘΕ προς Αθήνα, όπου και σταθμεύουν. Ο κύριος όγκος των φορτηγών βρίσκεται στα διόδια της Τραγάνας και στο τμήμα από Αταλάντη μέχρι Τραγάνα.

Σε ό,τι αφορά την κυκλοφορία των λεωφορείων και των Ι.Χ. δεν έχει σημειωθεί κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής, ενώ η αστυνομία συστήνει οι οδηγοί να φέρουν στα αυτοκίνητά τους και αντιολισθητικές αλυσίδες.

Σε ό,τι αφορά το περιφερειακό δίκτυο στον νομό της Φθιώτιδας, οι δεκάδες τόνοι αλατιού που έχουν πέσει στους δρόμους, τους κρατούν ανοιχτούς παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες, ενώ σύμφωνα με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, όλη τη νύχτα αλλά και τις πρωινές ώρες θα συνεχίσει η επιφυλακή, ρίχνοντας αλάτι στον δρόμο που συνδέει τη Λαμία με τον Δομοκό και τη Λάρισα, στο δρόμο προς το Καρπενήσι, όπως επίσης και στο δρόμο προς τον Μπράλο και την Άμφισσα.

Τέλος, όλη την σημερινή μέρα συνεχίστηκαν οι προσπάθειες να δοθούν προσβάσεις στο ορεινό δίκτυο της Φθιώτιδας και της Ευρυτανίας, όπου η χιονόπτωση σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπέρασε και το 1,5 μέτρο.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024