Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Land Rover Discovery Sport 2020: Σε plug-in τροχιά

Land Rover Discovery Sport 2020: Σε plug-in τροχιά

Οι Βρετανοί προετοιμάζουν την ανανεωμένη εκδοχή του Discovery Sport η οποία επιφυλάσσει πολύ περισσότερες αλλαγές συμπεριλαμβανομένης μιας σημαντικά βελτιωμένης αρχιτεκτονικής «φιλικής» προς τις εναλλακτικές τεχνολογίες.

Φωτογραφίες: Αutomedia

H βρετανική φίρμα επιφυλάσσει μια σειρά εκτεταμένων βελτιώσεων που θα υπερβαίνουν κατά πολύ τα συνήθη όρια της εθιμοτυπικής διαδικασίας ανανέωσης στην περίπτωση του Discovery Sport που εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, το νέο Discovery Sport το οποίο αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στα τέλη της χρονιάς θα επωφεληθεί από μια αναβαθμισμένη εκδοχή της πλατφόρμας όπου βασίζεται με στόχο, αφενός την αποδοτικότερη διάταξη που θα ενισχύσει την ευρυχωρία και θα μειώσει το βάρος των συμβατικών εκδόσεων και αφετέρου την προσθήκη μιας plug-in υβριδικής έκδοσης η οποία θα κάνει την εμφάνισή της στην γκάμα του βρετανικού SUV.

Παράλληλα με την προσθήκη της πιο αποδοτικής plug-in έκδοσης, το Discovery αναμένεται να επωφεληθεί και από έναν νέο, μικρότερου κυβισμού κινητήρα βενζίνης ο οποίος θα είναι τρικύλινδρος και θα έχει χωρητικότητα 1,5 λίτρου σε μια προσπάθεια, συνεπικουρούμενων και των υπολοίπων αλλαγών, να μειώσει σημαντικά το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα εν όψει των ολοένα αυστηρότερων αντίστοιχων προδιαγραφών.

Υπό το ίδιο σκεπτικό εκτεταμένες βελτιώσεις αναμένονται σε όλο το εύρος της γκάμας κινητήρων του βρετανικού SUV το οποίο θα επωφεληθεί από σημαντικές διαφοροποιήσεις προκειμένου να ενισχύσει την αποδοτικότητά του και να περιορίσει τις εκπομπές ρύπων.

Εξίσου σημαντική προδιαγράφεται και η τεχνολογική gadget αναβάθμισή του με οδηγό τις αλλαγές που υιοθέτησε το πιο πρόσφατο Evoque. Έτσι, το Discovery Sport αναμένεται να επωφεληθεί από την αφθονία οθονών που θα φιλοξενούν τις ενδείξεις του πίνακα οργάνων και τις λειτουργίες του infotainment σε αναδυόμενη οθόνη, ενώ την εικόνα θα συμπληρώσει μια τρίτη επιφάνεια αφής χαμηλά στην κεντρική κονσόλα η οποία θα φιλοξενεί τις ενδείξεις και τις λειτουργίες για τον κλιματισμό.

Σε ό,τι αφορά την αισθητική του αν και το βαρύ καμουφλάζ δεν επιτρέπει την ασφαλή εξαγωγή συμπερασμάτων, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η πλήρης ανασχεδίαση των στοιχείων που συναποτελούν την όψη του προς όφελος μιας δυναμικότερης και πιο σύγχρονης εικόνας. Στο ίδιο μοτίβο το πίσω τμήμα αναμένεται να παραλλάξει την αισθητική των φωτιστικών σωμάτων, του προφυλακτήρα και των απολήξεων της εξάτμισης δίνοντας το στίγμα της ανανέωσης.

Το ανανεωμένο Discovery Sport αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στα τέλη του 2019, ενώ με δεδομένο ότι όπως είναι γνωστό η νέα γενιά του αναμένεται το 2022 θα χρησιμεύσει ως ενός είδους μεταβατικό στάδιο, δοκιμάζοντας επί το έργο ορισμένες τεχνολογίες που θα επιβιώσουν και στην επόμενη ενσάρκωσή του.

Sports in

Ολυμπιακός: Ο Γκαρντίνι, ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν και τα δεδομένα για Ιντάλγκο

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού «τρέχει» το σχεδιασμό της νέας αγωνιστική σεζόν. Με τον σπουδαίο Αντρέα Γκαρντίνι να διαδέχεται τον Ντανιέλ Καστελάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024