Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία στην Κέρκυρα : Τι είπε ο σύντροφος της αδικοχαμένης Αγγελικής για τις τελευταίες ώρες της

Δολοφονία στην Κέρκυρα : Τι είπε ο σύντροφος της αδικοχαμένης Αγγελικής για τις τελευταίες ώρες της

Η υπόθεση της δολοφονίας της 29χρονης έχει σοκάρει το πανελλήνιο, καθώς η κοπέλα δολοφονήθηκε και θάφτηκε από τον ίδιο της τον πατέρα

Τις τελευταίες στιγμές που έζησε με την Αγγελική περιγράφει ο αφγανός σύντροφός της, ο οποίος είδε για τελευταία φορά την άτυχη κοπέλα πριν την πάει στο σπίτι του πατέρας της.

Η υπόθεση της δολοφονίας της 29χρονης έχει σοκάρει το πανελλήνιο, καθώς η κοπέλα δολοφονήθηκε και θάφτηκε από τον ίδιο της τον πατέρα.

Όπως ανέφερε ο αφγανός σύντροφός της, οι δυο τους διέμεναν μαζί για περίπου 13 μήνες σε κατοικία στην περιοχή Κανόνι Κέρκυρας.

Η Αγγελική ήθελε να επισκεφθεί τον πατέρα της λόγω των εορτών των Χριστουγέννων ενώ την προέτρεψε να μην πάει διότι ήταν βράδυ και γνώριζε ότι δεν έχει καλές σχέσεις με τον πατέρα της.

Ο Αφγανός κάλεσε στις 20:45 την κοπέλα και την ρώτησε αν είχε φτάσει στο σπίτι του πατέρα της. Αυτή του απάντησε πώς ήταν σε πολύ κοντινή απόσταση από αυτό και ότι είχε οπτική επαφή με την κατοικία του πατέρα της, όπως αποκαλύπτει το OPEN.

Ο σύντροφός της επικοινώνησε ξανά με την 29χρονη για να βεβαιωθεί ότι είχε φθάσει στο σπίτι του πατέρα της. Αυτό ήταν το τηλεφώνημα που φαίνεται να εκνεύρισε τον πατέρα, όπως περιγράφει στην κατάθεσή του ο Αφγανός.

Την 21.23 ώρα της ίδιας, την κάλεσε ξανά τηλεφωνικά με διάρκεια κλήσης 26 δευτερολέπτων. Την ρώτησε τι κάνει και του απάντησε ότι είναι στο σπίτι του πατέρα της ενώ ακουγόταν μέσα από το ακουστικό ότι ανέβαινε μια σκάλα.

Τον ρώτησε τότε η Αντζελίνα πού είναι και της απάντησε ότι είναι στη Γαρίτσα. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους άκουγε μέσα από το ακουστικό να φωνάζει ο πατέρας της, δίχως να καταλαβαίνει ακριβώς τι έλεγε.

Τότε η Αντζελίνα του ζήτησε να κλείσει το τηλέφωνο γιατί φωνάζει ο πατέρας και συγκεκριμένα την άκουσε να του απαντάει «απαγορεύεται και στο τηλέφωνο να του μιλάω;». Μετά από αυτά έκλεισαν το τηλέφωνο.

Ο Αφγανός περιγράφει στην κατάθεσή του ότι είχαν συνεννοηθεί με την Αντζελίνα να βρεθούν σε ένα συγκεκριμένο σημείο, μόλις φύγει από το σπίτι της αλλά εκείνη δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, Βασίλης Νουλέζας, τονίζει ότι από πουθενά δεν προκύπτει ότι ο εντολέας του άσκησε οποιασδήποτε μορφής βίας. «Δεν γνώριζε καν τον Αφγανό σύντροφό της ο πατέρας της», είπε ο δικηγόρος στην ίδια εκπομπή.

Στο μεταξύ, ο θετός πατέρας του συντρόφου της 28χρονης περιγράφει στην κατάθεσή του ότι το παιδί του έμενε με την Αγγελική περίπου έναν χρόνο και είχε σχέση μαζί του περίπου ενάμιση έτος.

«Η Αγγελική δεν ήθελε να τους δει ο πατέρας της», αναφέρει μεταξύ άλλων στην κατάθεσή του. «Την κάλεσα και εγώ στο τηλέφωνο, αλλά το κινητό της ήταν απενεργοποιημένο», είπε, μεταξύ άλλων, ο θετός πατέρας του συντρόφου της.

Συγγενής Αγγελικής: Ο πατέρας της την είχε διώξει από το σπίτι

Μία ακόμη συγγενής της 28χρονης μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή του OPEN. «Είχε γεννηθεί στην Αλβανία, και ο πατέρας της, όταν αυτή ήταν ενός έτους, χώρισε με τη μητέρα της».

Η συγγενής της 28χρονης τονίζει: «Στις αρχές Δεκεμβρίου του έτους 2017 συνάντησα την Αντζελίνα. Μου εκμυστηρεύτηκε ότι το προηγούμενο βράδυ ο πατέρας της την είχε διώξει από το σπίτι και είχε κοιμηθεί έξω.

Αναγκάστηκε να κοιμηθεί στο κοτέτσι που είχε ο πατέρας της δίπλα από το σπίτι τους. Με τον πατέρα της μάλωναν συνέχεια και την είχε ξαναδιώξει από το σπίτι».

Σπάει τη σιωπή της η μητέρα της κοπέλας

Η μητέρα της άτυχης κοπέλας έσπασε τη σιωπή της μιλώντας για τον πρώην άντρα της, αναφέροντας μάλιστα ότι είχε να δει την κόρη της για περισσότερο από 10 χρόνια.

Όπως λέει δεν φανταζόταν ποτέ, ότι ο πατέρας της 28χρονης θα έφτανε στο σημείο να την σκοτώσει.

«Ο πρώην άντρας μου ήταν ζηλιάρης και φανατικός. Μείναμε μαζί ενάμιση χρόνο περίπου και στη συνέχεια χωρίσαμε».

«Δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα την σκότωνε για μία σχέση. Θέλω να έρθει η κόρη μου εδώ στο σπίτι μας. Δεν μου την άφησαν στα 16, ας μου την αφήσουν τώρα να την κλάψω στο σπίτι μου», λέει κλαίγοντας και συνεχίζει..

«Τη μεγάλωσα μέχρι τα 16 και στη συνέχεια μου την πήραν και έζησε στην Ελλάδα. Δεν επικοινωνούσε καθόλου μαζί μου. Μπορεί να μην την άφηναν».

Ο δράστης έλαβε προθεσμία να απολογηθεί αύριο, Σάββατο, το μεσημέρι.

Ο σκύλος υπέδειξε που ήταν θαμμένη

Συγκίνηση έχει προκαλέσει η είδηση με τον Ρόκι το σκυλάκι, που οδήγησε τους αστυνομικούς στη σορό της 29χρονης Αγγελικής στην Κέρκυρα.

Ο Ρόκι ήταν εκείνος που καθοδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο που βρέθηκε θαμμένη η Αγγελική.

Το ηλικιωμένο σκυλάκι που έζησε για χρόνια κοντά στην κοπέλα, από την πρώτη στιγμή έτρεχε προς το σημείο του κήπου που ο πατέρας έθαψε το πτώμα της.

Ο πιστός σύντροφος της Αγγελικής παραμένει μάλιστα στο σημείο όπου η ιδιοκτήτρια του έχασε την ζωή της.

Περιφέρεται μέσα στο κρύο και την βροχή, περιμετρικά του σπιτιού και του κήπου, εμφανώς στρεσαρισμένος και με θλιμμένο βλέμμα ,πλησιάζει τους δημοσιογράφους που έχουν σπεύσει εκεί, σαν να προσπαθεί να τους δείξει ότι κάτι κακό έχει συμβεί, ή σαν να αναζητά κάποιο νέο ίχνος της άτυχης 28χρονης.

Ωστόσο το σκυλάκι δεν είναι πια μόνο του καθώς βρήκε χώρο φιλοξενίας από οικογένεια.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024