Το βράδυ της Τετάρτης (03/01) ο Φράνκο Σολδάνο ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό, ο οποίος ολοκλήρωσε την απόκτηση του 24χρονου από τον αργεντίνικη Σάντα Φε. Λίγη ώρα αφότου έπεσαν οι υπογραφές, ο Αργεντινός επιθετικός είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και να συνομιλήσει τόσο με τον προπονητή του, Πέδρο Μαρτίνς, όσο και τον διοικητικό ηγέτη των Ερυθρόλευκων, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τον ρώτησε περισσότερο πράγματα που αφορούν στην αγωνιστική κατάστασή του και στο κατά πόσο θα μπορέσει να βοηθήσει άμεσα τη νέα ομάδα του, με τον Σολδάνο να δηλώνει την αισιοδοξία του και να εξηγεί πως είναι έτοιμος να μπει δυναμικά και σύντομα στις υποχρεώσεις των Πειραιωτών.

Υποστήριξε δε πως, αν χρειαστεί, μπορεί να πατήσει χορτάρι και να συμμετάσχει σε επίσημη αναμέτρηση ακόμα και αύριο, τονίζοντας έτσι την αυτοπεποίθησή του και την αγωνιστική ετοιμότητα του.

Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη συναντήθηκε και μάλιστα τα είπε για αρκετή ώρα. Άλλωστε είναι γνωστή η αρέσκεια του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού για την κουβέντα γύρω από το ποδόσφαιρο.

Γράψτε το σχόλιό σας