Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η βόλτα του «Φαρμακοχέρη» στα μέρη που δολοφονούσε

Η βόλτα του «Φαρμακοχέρη» στα μέρη που δολοφονούσε

Εκμεταλλευόμενος την άδεια που του δίνει η Δικαιοσύνη ενός πολιτεύματος που ο ίδιος δεν πιστεύει και επιχείρησε να πλήξει με την οργάνωση όπου ανήκε. Κάποτε σε αυτά τα σημεία σκορπούσε τον τρόμο και βύθιζε στο πένθος οικογένειες.

Ο Μιχάλης Βρανόπουλος δολοφονήθηκε στη Σόλωνος από την τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη. Ο Παύλος Μπακογιάννης στην οδό Ομήρου από την ίδια οργάνωση. Στη διασταύρωση Καραγεώργη Σερβίας και Βουλής ο εικοσάχρονος Θάνος Αξαρλιάν. Τα θύματα από το φονικό χέρι των αυτόκλητων τιμωρών και τρομοκρατών που ταλαιπώρησαν για χρόνια την ελληνική κοινωνία, έρχονταν στον νου καθώς βλέπαμε χθες – αν είναι δυνατόν – τον αρχιτρομοκράτη της 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα ή «φαρμακοχέρη» να βολτάρει αμέριμνος και σε απόσταση αναπνοής από τα μοιραία σημεία της πόλης, με φίλους του και τον γιο του.

Προσέξτε: εκμεταλλευόμενος την άδεια που του δίνει η Δικαιοσύνη ενός πολιτεύματος που ο ίδιος δεν πιστεύει και επιχείρησε να πλήξει με την οργάνωση όπου ανήκε. Κάποτε σε αυτά τα σημεία σκορπούσε τον τρόμο και βύθιζε στο πένθος οικογένειες.

Τώρα περπατούσε σαν τουρίστας με την παρέα του. Αυτό που μπορώ να πω είναι: τουλάχιστον ντροπή προς τις οικογένειες τόσων δολοφονημένων συμπολιτών μας, και βέβαια λόγω της ανείπωτης θλίψης που επέφεραν η λογική και η ιδεοληψία τού εν λόγω βαρυποινίτη…

Είναι πάντως χαρακτηριστικό πως η εικόνα του ανέμελου περιπατητή τρομοκράτη προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ και συγγενείς των θυμάτων έκαναν δηλώσεις οργισμένοι βλέποντας τον Κουφοντίνα να περπατάει στο κέντρο της Αθήνας.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024