Ο Μιχάλης Βρανόπουλος δολοφονήθηκε στη Σόλωνος από την τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη. Ο Παύλος Μπακογιάννης στην οδό Ομήρου από την ίδια οργάνωση. Στη διασταύρωση Καραγεώργη Σερβίας και Βουλής ο εικοσάχρονος Θάνος Αξαρλιάν. Τα θύματα από το φονικό χέρι των αυτόκλητων τιμωρών και τρομοκρατών που ταλαιπώρησαν για χρόνια την ελληνική κοινωνία, έρχονταν στον νου καθώς βλέπαμε χθες – αν είναι δυνατόν – τον αρχιτρομοκράτη της 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα ή «φαρμακοχέρη» να βολτάρει αμέριμνος και σε απόσταση αναπνοής από τα μοιραία σημεία της πόλης, με φίλους του και τον γιο του.

Προσέξτε: εκμεταλλευόμενος την άδεια που του δίνει η Δικαιοσύνη ενός πολιτεύματος που ο ίδιος δεν πιστεύει και επιχείρησε να πλήξει με την οργάνωση όπου ανήκε. Κάποτε σε αυτά τα σημεία σκορπούσε τον τρόμο και βύθιζε στο πένθος οικογένειες.

Τώρα περπατούσε σαν τουρίστας με την παρέα του. Αυτό που μπορώ να πω είναι: τουλάχιστον ντροπή προς τις οικογένειες τόσων δολοφονημένων συμπολιτών μας, και βέβαια λόγω της ανείπωτης θλίψης που επέφεραν η λογική και η ιδεοληψία τού εν λόγω βαρυποινίτη…

Είναι πάντως χαρακτηριστικό πως η εικόνα του ανέμελου περιπατητή τρομοκράτη προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ και συγγενείς των θυμάτων έκαναν δηλώσεις οργισμένοι βλέποντας τον Κουφοντίνα να περπατάει στο κέντρο της Αθήνας.

Γράψτε το σχόλιό σας