Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H Νέα Υόρκη υποδέχεται το 2019 στην φαντασμαγορική Times Square

H Νέα Υόρκη υποδέχεται το 2019 στην φαντασμαγορική Times Square

Χιλιάδες κόσμου έχουν συγκεντρωθεί για να απολαύσουν το υπερθέαμα

Η «κρυστάλλινη σφαίρα» που σηματοδοτεί την αλλαγή του χρόνου από το 1907 θα πέσει και πάλι στις 7 το πρωί της Τετάρτης (ώρα Ελλάδας), σε μια γιορτή που φέτος θα είναι αφιερωμένη στην ελευθεροτυπία, με χιλιάδες κόσμου να έχει συγκεντρωθεί για να απολαύσει το υπερθέαμα.

Μόνη ανησυχία των διοργανωτών ο καιρός, αφού οι μετεωρολόγοι προβλέπουν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες αλλά και σφοδρή βροχή που μπορεί να χαλάσει τα σχέδια τους για μια λαμπερή βραδιά.

Για πρώτη φορά στα χρονικά πάντως, η αστυνομία της Νέας Υόρκης θα χρησιμοποιήσει ένα μη επανδρωμένο, τηλεκατευθυνόμενο αεροπλάνο για να παρακολουθεί το πλήθος. Η κάμερά του θα είναι μία από τις 1.200 που έχουν τοποθετηθεί από τις αρχές στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας που λαμβάνονται.

Η φετινή εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην Ελευθερία του Τύπου και η μη κερδοσκοπική Times Square Alliance θα τιμήσει την Επιτροπή Προστασίας των Δημοσιογράφων, ενώ το συγκεκριμένο θέμα επιλέχθηκε με αφορμή τις επικρίσεις και τις επιθέσεις που έχουν δεχτεί τα μέσα ενημέρωσης σε όλον τον κόσμο.

Ο δήμαρχος της πόλης Μπιλ Ντε Μπλάζιο θα πατήσει το κουμπί για να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση, 60 δευτερόλεπτα πριν από τα μεσάνυχτα.

Η Κριστίνα Αγκιλέρα, ο Στινγκ και το συγκρότημα New Kids on the Block θα λάβουν τη σκυτάλη αμέσως μετά την έλευση του 2019 προκειμένου να ψυχαγωγήσουν τους παρευρισκόμενους απ’ όλο τον κόσμο που θα έχουν συγκεντρωθεί για να απολαύσουν το φαντασμαγορικό θέαμα αντίστροφη μέτρηση, 60 δευτερόλεπτα πριν από τα μεσάνυχτα.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024