Τελευταία μέρα του χρόνου η Δευτέρα για όσους ακόμη δεν πρόλαβαν να κάνουν τα ψώνια. Οι καταναλωτές έχουν μια τελευταία ευκαιρία σήμερα, καθώς το εορταστικό ωράριο παραμένει σε ισχύ.
Έτσι, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα θα λειτουργήσουν τα καταστήματα την παραμονής της πρωτοχρονιάς.
Από την Πέμπτη 03 Ιανουαρίου 2019 θα επανέλθει το ωράριο που ακολουθείται από τα καταστήματα που ανήκουν στους κατά τόπους Εμπορικούς Συλλόγους Λεκανοπεδίου Αττικής.
Στη Θεσσαλονίκη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς τα καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 10:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα, ενώ ανήμερα και στις 2 Ιανουαρίου θα παραμείνουν κλειστά.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.