Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Ο Ολυμπιακός μετά την επιστροφή του Τόντορ Αλεξίεφ και την απόκτηση του Νίκου Σμαραγδή, ανακοίνωσε και τη συμφωνία με τον Γιώργο Παπαλεξίου.
Ο Έλληνας κεντρικός είναι κι επίσημα πλέον παίκτης των ερυθρόλευκων και στις πρώτες δηλώσεις τόνισε πως ανυπομονεί να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Παπαλεξίου. Ο Έλληνας διεθνής είναι γεννημένος στις 28/8/1999, έχει ύψος 2.02μ. και αγωνίζεται ως κεντρικός.
Στις πρώτες του δηλώσεις στο olympiacossfp.gr ο Γιώργος Παπαλεξίου ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό, τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του συλλόγου και το προπονητικό επιτελείο που έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Ο Ολυμπιακός ως γνωστόν πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και οι στόχοι μας για τη φετινή σεζόν είναι κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων. Όσον αφορά την Ευρώπη η ομάδα θα διεκδικήσει και φέτος τη διάκριση και γιατί να μην κατακτήσουμε και αυτόν τον τίτλο; Ανυπομονώ να αγωνιστώ με την φανέλα του Ολυμπιακού μπροστά στους χιλιάδες φιλάθλους που δίνουν το στίγμα τους σε κάθε αγώνα με την δυνατή ατμόσφαιρα που δημιουργούν».
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!