Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Ο Ολυμπιακός κατέκτησε την Ευρώπη απέναντι στα αστέρια της Προ Ρέκο»

«Ο Ολυμπιακός κατέκτησε την Ευρώπη απέναντι στα αστέρια της Προ Ρέκο»

Η ιστοσελίδα waterpolista.com αναφέρθηκε με αποθεωτικά σχόλια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του περσινού Len Champions League απέναντι στην πανίσχυρη Προ Ρέκο.

Η περσινή σεζόν ήταν ονειρική για την ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, η οποία σάρωσε τα πάντα στην Ελλάδα και κατέκτησε το Len Champions League.

Η σπουδαία ομάδα του Θοδωρή Βλάχου άφησε άφωνη όλη την Ευρώπη, γέμισε με περηφάνια τον κόσμο της και κέρδισε το σεβασμό και την αναγνώριση των αντιπάλων της.

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα του «waterpolista.com», το οποίο αναφέρεται με αποθεωτικά σχόλια στο επικό κατόρθωμα των Πειραιωτών. Η εν λόγω ιστοσελίδα μεταξύ άλλων αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει το βαρύτιμο τρόπαιο, παρότι στον τελικό της διοργάνωσης είχε απέναντι του την πανίσχυρη Προ Ρέκο. Μια ομάδα που δαπάνησε πολλά χρήματα για να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης.

Μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα τονίζεται:

«Ήταν σίγουρα μια από τις συναρπαστικές σεζόν των τελευταίων ετών στο Len Champions League. Και πάλι, παρά το μπάτζετ που διάθεσε για τη δημιουργία ενός συνόλου παγκόσμιων αστέρων, η Προ Ρέκο δεν κατάφερε να κατακτήσει την Ευρώπη, κάτι που κόστισε στον Βλαντιμίρ Βουγιασίνοβιτς ο οποίος έχασε τη δουλειά του.

Ο Ολυμπιακός στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης μετά τη νίκη του με 9-7 καθοδηγούμενος από τον Γιάννη Φουντούλη ο οποίος πέτυχε 4 γκολ αλλά και τον Γιόζιπ Πάβιτς, ο οποίος είχε 15 αποκρούσεις. Η ομάδα με προπονητή τον Θοδωρή Βλάχο κέρδισε το Len Champions League και ανέβηκε στην κορυφή όπως και το 2002».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024