Ο Σάκης Ψάρρας είναι πλέον και με τη βούλα ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ, με τον 45άχρονο τεχνικό να δίνει το σύνθημα για την αντεπίθεση του Δικεφάλου στο βόλεϊ.
Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του και επισήμανε ότι στόχος του είναι να επαναφέρει την ομάδα στην κορυφή.
Συγκεκριμένα, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ ανέφερε:
«Αποδέχτηκα αυτή την πρόκληση του ΠΑΟΚ με μεγάλη χαρά, αλλά και συναίσθηση της ευθύνης και του δύσκολου έργου που αναλαμβάνω.
Θα προσπαθήσουμε, βελτιώνοντας την αγωνιστική ποιότητα της ομάδας, να φέρουμε τον ΠΑΟΚ και πάλι στην κορυφή.
Οι φιλοδοξίες και οι στόχοι της ομάδας, αλλά και οι δικοί μου, είναι πολύ υψηλοί».
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Η λίγκα μηδενικής ανοχής απέναντι στη χειραγώγηση αγώνων – Το χρονικό της υπόθεσης, οι έρευνες, οι αντιδράσεις και οι συνέπειες για το αμερικανικό ποδόσφαιρο