Με το… αριστερό ξεκίνησε τη νέα σεζόν ο Ράφαελ Ναδάλ, με τον Ισπανό τενίστα στον πρώτο του αγώνα με το US Open να γνωρίζει την ήττα από τον Νοτιαφρικανό Κέβιν Άντερσον με 2-1 σετ για το Mubadala World Tennis Championships.
Ο «Matador» μίλησε για την προετοιμασία του ενόψει των πρώτων επίσημων τουρνουά του 2019 και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα παρουσιαστεί έτοιμος στο Αυστραλιανό Όπεν.
«Ξεκίνησα πριν από δυο εβδομάδες και κάνω μικρά βήματα μπροστά. Απλά θέλω να είμαι σίγουρος πως πηγαίνω μπροστά και όχι πίσω. Ξέρω πως έχω αρκετό χρόνο για να είμαι στο 100% μου στη Μελβούρνη Θα είναι καλό που θα έχω παίξει κάποιους αγώνες πριν, αλλά είμαι αισιόδοξος πως όταν φτάσω στη Μελβούρνη θα είμαι στη σωστή κατάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μάριος Οικονόμου που ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο, υπεβλήθη σε δύσκολη νευροχειρουργική επέμβαση και πλέον νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ιωαννίνων.
Ο Σακίλ ΜακΚίσικ σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι ενόψει του τελικού της Euroleague και εξήγησε πόσο πολύ θέλει να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο της Euroleague.