Μεγάλο πλήγμα για τους Λέικερς, οι οποίοι δεν χάρηκαν όσο θα ήθελαν τη μεγάλη νίκη επί των Ουόριορς μέσα στο Όκλαντ με 127-101, καθώς ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αποχώρησε τραυματίας στην 3η περίοδο.
Μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν ο κυρίαρχος του αγώνα, αφού είχε πετύχει 17 πόντους, είχε μαζέψει 13 ριμπάουντ και είχε μοιράσει 5 ασίστ. Ο τραυματισμός του βασιλιά του ΝΒΑ μπορεί να μην ήταν σοβαρός, όμως η κατάστασή του δεν του επιτρέπει να γυρίσει άμεσα στην αγωνιστική δράση.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αμερικανός σούπερ σταρ τραυματίστηκε αριστερά στην βουβωνική χώρα και η μαγνητική που υποβλήθηκε βγήκε καθαρή, όμως για να μπορέσει να επιστρέψει στη διάθεση του προπονητή του, θα χρειαστεί περίπου δέκα ημέρες.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.