Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Premier League : Χολέμπας - Τσέλσι 1-2

Premier League : Χολέμπας – Τσέλσι 1-2

Οι Μπλε πέρασαν από την έδρα της Γουότφορντ, με τον Αζάρ να πετυχαίνει και τα δύο γκολ των Λονδρέζων – Μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση από τον Χολέμπας, που είχε την ασίστ στο γκολ του Περέιρα

Χριστουγεννιάτικο σόου από τον Εντέν Αζάρ! Ο Βέλγος σούπερ σταρ πήρε από το χέρι την Τσέλσι και την οδήγησε στη νίκη επί της Γουότφορντ του Χοσέ Χολέμπας με 2-1, για την 19η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

O αστέρας των Μπλε σκόραρε και τα δύο γκολ της ομάδας του και τη βοήθησε να πάρει ένα υπερπολύτιμο τρίποντο στη μάχη που δίνει για την τετράδα. Ο Ελληνας μπακ από την άλλη, πραγματοποίησε μία ακόμα πολύ σπουδαία εμφάνιση στα βρετανικά γήπεδα και μάλιστα ήταν αυτός που έβγαλε την ασίστ στο εντυπωσιακό γκολ του Περέιρα. Η εξαιρετική εμφάνιση του Χολέμπας, ωστόσο, δεν ήταν αρκετή για να γλιτώσει η ομάδα του την ήττα.

O Αζάρ μάλιστα έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία της Τσέλσι, καθώς έγινε μόλις ο 10ος παίκτης στην ιστορία της ομάδας που φτάνει τα 100 γκολ! Μια σπουδαία επίδοση από τον Βέλγο, που έβαλε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στο αποψινό ματς.

Η Τσέλσι ξεκίνησε καλύτερα στο Βικαρέιτζ Ρόουντ και στο 11’ έχασε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί όταν ο Ουίλιαν πέρασε και τον τερματοφύλακα, αλλά το πλασέ του σταμάτησε στο δοκάρι. Ό,τι δεν κατάφερε ο Βραζιλιάνος το έκανε στο 45’ ο Αζάρ. Ο Βέλγος μετά την εξαιρετική μπαλιά του Κόβατσιτς πέρασε και τον Φόστερ, γράφοντας το 1-0. Η απάντηση της Γουότφορντ, ωστόσο, ήταν άμεση.

Ο Χολέμπας έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Περέιρα με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Τσέλσι για το 1-1. Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου οι Λονδρέζοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Αζάρ να σκοράρει από την άσπρη βούλα για το 2-1. Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλες τρεις ευκαιρίες με τους Ουίλιαν, Καντέ και Αζάρ, χωρίς όμως να καταφέρουν να πετύχουν τρίτο γκολ.

Με αυτή τη νίκη η Τσέλσι έφτασε τους 40 βαθμούς και προσπέρασε στην τέταρτη θέση την Αρσεναλ, ενώ παράλληλα βρίσκεται στο -4 από την τρίτη Μάντσεστερ Σίτι. Η Γουότφορντ από την άλλη έμεινε στην 9η θέση με 27 πόντους.

Γουότφορντ (Χάβι Γκράθια): Φόστερ, Φεμενία, Καμπασέλε (16′ Μαριάπα), Κάθκαρτ, Χολέμπας, Ντουκουρέ, Καπού, Σέμα (67′ Κίνα), Περέιρα, Ντεουλοφέου (82′ Σαξές), Ντίνι

Τσέλσι (Μαουρίτσο Σάρι): Κέπα, Ρούντιγκερ, Νταβίντ Λουίζ, Μάρκος Αλόνσο, Αθπιλικουέτα, Κόβατσιτς (81′ Μπάρκλεϊ), Ζορζίνιο, Καντέ, Γουίλιαν, Αζάρ, Πέδρο (43′ Χάντσον-Οντόι).

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024