Με 100αρη τον Κλοπ έφτασε στο +6 η Λίβερπουλ
Ο Γιούργκεν Κλοπ χρειάστηκε 181 αγώνες στον πάγκο της Λίβερπουλ για να συμπληρώσει 100 νίκες - Τις στρογγύλεψε τη μέρα που οι Κόκκινοι άνοιξαν την ψαλίδα στο +6 από τη δεύτερη θέση
Την ημέρα που η Λίβερπουλ απέκτησε αβαντάζ έξι βαθμών για τον τίτλο στην Premier League έμελλε να συμπληρώσει 100 νίκες στον πάγκο της ο Γιούργκεν Κλοπ. Θα μπορούσε αν μη τι άλλο να θεωρηθεί και σημαδιακό…
Ο Γερμανός στρογγύλεψε τις επιτυχίες του ως τεχνικός των Κόκκινων στο εντός έδρας 4-0 κόντρα στη Νιουκάστλ.
Χρειάστηκε 181 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις για να φτάσει σε τριψήφιο αριθμό. Η συνολική του επίδοση είναι 100-47-34 με τέρματα 374-192. Δηλαδή το νικηφόρο ποσοστό του είναι 55,2%, ενώ το αήττητο εκτινάσσεται στο 81,2%!
https://www.facebook.com/BleacherReportFootball/posts/2277210399008083
Ο Γιούργκεν Κλοπ συμφώνησε με τη Λίβερπουλ στις 8 Οκτωβρίου του 2015 και έκανε το ντεμπούτο του στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Τότεναμ, το οποίο έληξε χωρίς γκολ. Η πρώτη νίκη του Γερμανού με τους «κόκκινους» ήρθε στις 28 Οκτωβρίου του 2015 απέναντι στην Μπόρνμουθ με 1-0 για την προημιτελική φάση του Λιγκ Καπ.
Η πρώτη νίκη του Κλοπ με τη Λίβερπουλ
https://youtu.be/P1Iz287UWyM
Το επίτευγμα του Κλοπ παίρνει ακόμη μεγαλύτερη αξία, καθώς κατάφερε να φτάσει το συγκεκριμένο αριθμό νικών (σε 181 αγώνες) πιο γρήγορα από τους Μπομπ Πέισλι (σε 183 αγώνες) και Μπιλ Σάνκλι (σε 186 αγώνες), δύο κορυφαίους προπονητές στην ιστορία της Λίβερπουλ.
Πιο γρήγορα από όλους, κατάφερε να «εκατοσταρίσει» ο Κένι Νταλγκλίς, ο οποίος χρειάστηκε 159 παιχνίδια, ενώ ο Ράφα Μπενίτεθ (ο αντίπαλος του Κλοπ στην 100η του νίκη) το πέτυχε σε 174 ματς.
- Ο Μοντέρο καλημέρισε τον κόσμο του Ολυμπιακού με «κάτι μαγικό» (vid)
- Ακροβατικός διάδρομος με ατελείωτα έξοδα για τους αθλητές – Σε ρόλο θεατή η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία
- Α1 πόλο γυναικών: Το πρόγραμμα της σεζόν 2026-27
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Γαλλία και Μαρόκο είχαν αναμετρηθεί και στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο
- Ο Πάλμερ-Μπράουν είπε «όχι» σε πρόταση τουρκικής ομάδας και συνεχίζει στον Παναθηναϊκό
- ΑΕΚ: Ο Αλεξίου έκανε την πρώτη προπόνηση (vid)
- Φορτούνης: «Χαίρομαι να παίζω για τον Ολυμπιακό» (vid)
- ‘Αλλαξε χέρια η ΑΕΛ: Αυτός είναι ο νέος ιδιοκτήτης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442