Απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης σε περιοχή της βόρειας Εύβοιας, όπου 76χρονος είχε πάει για κυνήγι.

Ο ηλικιωμένος κυνηγός, ο οποίος είναι κάτοικος της περιοχής, είχε πάει για κυνήγι κοντά στο χωριό Ελληνικά.

Γύρω στις 12:30΄ το μεσημέρι τον πλησίασε νεαρό ζευγάρι με μηχανή και αρχικά υπήρξε λεκτικός διαπληκτισμός μεταξύ τους. Ο νεαρός και η κοπέλα που επέβαιναν στη μηχανή φέρεται να του ζήτησαν τον λόγο γιατί κυνηγάει και σκοτώνει τα πουλιά.

Αναψαν τα αίματα

Στη συνέχεια, όμως, τα αίματα άναψαν και, σύμφωνα πάντα με τα όσα κατήγγειλε ο 76χρονος κυνηγός, οι δυο νέοι τον χτύπησαν και αφού του πήραν την καραμπίνα και το κινητό, έφυγαν με τη μηχανή τους.

Ο κυνηγός πήγε στο χωριό και ενημέρωσε την αστυνομία για το συμβάν, δίνοντας την περιγραφή για το ζευγάρι και τη μηχανή. Οι αστυνομικοί γύρω στις 3:00′ το μεσημέρι εντόπισαν το νεαρό ζευγάρι και το οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου φέρεται να αναγνωρίστηκαν από το θύμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 35χρονο από την Πάτρα και 26χρονη από τη Λαμία, με οικολογικές ευαισθησίες.

Αν και ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για το συμβάν, πιθανότατα αυτός είναι ο λόγος που διαπληκτίστηκαν με τον κυνηγό και διαδραματίστηκε το προαναφερθέν σκηνικό.

Πηγή: lamiareport.gr