Η Suzuki αποφάσισε να φλερτάρει με την ιδέα μιας pickup παραλλαγής του Jimny, παρουσιάζοντας μια αντίστοιχη πρωτότυπη έκδοση στην έκθεση του Τόκυο η οποία ανοίγει αυλαία στις 11 Ιανουαρίου.

Το Suzuki Jimny Sierra όπως ονομάζεται το μικροσκοπικό -σε σχέση με τα συνήθη μεγέθη του είδους- pickup βασίζεται στην πεντάθυρη έκδοση του δημοφιλούς SUV στην οποία προσθέτει έναν ανοιχτό χώρο φόρτωσης, «θυσιάζοντας» τα πίσω καθίσματα.

Οι διαστάσεις του δεν ξεπερνούν τα 3,64 μέτρα μήκος και τα 1,64 μέτρα πλάτος καθώς το Sierra βασίζεται στο γνωστό πάτωμα που φιλοξενεί το Jimny ενώ σύμφωνα με τις συστάσεις, το σκεπτικό της κατασκευής του δεν είναι φυσικά να υποκαταστήσει τα τυπικά οχήματα του είδους, αναλαμβάνοντας αντίστοιχες αποστολές, αλλά να λειτουργήσει ως ιδανικό μέσο για ανθρώπους που αρέσκονται σε DIY εργασίες ή έχουν αδυναμία στα outdoor sports που απαιτούν ειδικό εξοπλισμό.

Την εικόνα του συμπληρώνουν οι λεπτομέρειες από ξύλο στα πλευρά του προς όφελος μιας πιο ρουστίκ αισθητικής, το χρώμιο σε καθρέφτες και προφυλακτήρες από όπου δεν λείπουν οι απαραίτητοι γάντζοι ρυμούλκησης, ενώ το παζλ ολοκληρώνεται με μια σειρά από LED φωτιστικά σώματα στην οροφή.

Γράψτε το σχόλιό σας