Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μυστήριο με το Air Force One: Εθεάθη πάνω από την Ευρώπη;

Μυστήριο με το Air Force One: Εθεάθη πάνω από την Ευρώπη;

Ο αμερικανός πρόεδρος δεν είχε κάποιο προγραμματισμένο ταξίδι

Αναστάτωση στα διεθνή ΜΜΕ προκάλεσαν σήμερα διάφορα tweets και φωτογραφίες, στις οποίες απεικονίζεται το προεδρικό αεροσκάφος των ΗΠΑ, Air Force One, να πετά πάνω από την Ευρώπη με άγνωστο τελικό προορισμό.

Ο αμερικανός πρόεδρος δεν είχε κάποιο προγραμματισμένο ταξίδι. Κανονικά, το Air Force One μεταφέρει τον ίδιο ή κάποιο άμεσο μέλος της οικογένειάς του. Υπάρχουν, μάλιστα, δημοσιεύματα που αναφέρουν πως πέταξε πάνω από την Αγγλία και δείχνει να έχει… κατεύθυνση την Μέση Ανατολή.

Τις πληροφορίες μεταφέρουν διεθνή μέσα ενημέρωσης, τα οποία αναφέρουν πως το προεδρικό αεροσκάφος των ΗΠΑ εντοπίστηκε να πετά… κάπου πάνω από την Ευρώπη. Και γιατί αυτό… είναι είδηση; Επειδή ο αμερικανός πρόεδρος, τον οποίο -υπό κανονικές συνθήκες- μεταφέρει το συγκεκριμένο αεροσκάφος, δεν έχει κάποιο προγραμματισμένο ταξίδι.

Υπό κανονικές συνθήκες, αν δεν βρίσκεται ο αμερικανός πρόεδρος μέσα στο Air Force One, βρίσκεται κάποιο άμεσο μέλος της οικογένειάς του, ωστόσο ούτε κάτι τέτοιο είχε προγραμματιστεί.

Από τον λογαριασμό των Wikileaks στο Twitter αναρτήθηκε φωτογραφία που υποθέτει πως ένα Boeing 747, που πιθανολογείται πως είναι το Air Force One, κατευθύνεται προς την Τουρκία. Μάλιστα, ο λογαριασμός των Wikileaks διενεργεί γκάλοπ για τον πιθανό προορισμό του αεροσκάφους.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο από τον Λευκό Οίκο, ενώ και ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ τηρεί σιγή ιχθύος στο αγαπημένο του Twitter εδώ και 19 ώρες.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024