Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο από μηχανής... Ρονάλντο διαφύλαξε το αήττητο της Γιουβέντους

Ο από μηχανής… Ρονάλντο διαφύλαξε το αήττητο της Γιουβέντους

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιστρατεύτηκε ως αλλαγή στο εκτός έδρας ματς της Γιουβέντους με την Αταλάντα και με γκολ στο 78' (όταν η ομάδα του έπαιζε με 10 παίκτες) διαφύλαξε το αήττητο της Γηραιάς Κυρίας στη Serie A

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είχε προαναγγείλει ότι θα ξεκουράσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο εκτός έδρας ματς με την Αταλάντα, όμως ο πορτογάλος επιστρατεύτηκε τελικά άρον άρον στο δεύτερο ημίχρονο και ως από μηχανής θεός διαφύλαξε το αήττητο της ομάδας του στη Serie A (2-2 και 16-2-0).

Ο σούπερ σταρ της Γηραιάς Κυρίας πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 65′, όταν η Γιουβέντους είχε αριθμητικό μειονέκτημα λόγω της αποβολής του Μπετανκούρ στο 54′, ωστόσο κατάφερε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης στο 78′.

Το παιχνίδι πάντως είχε αρχίσει ιδανικά για την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό κατάφερε να προηγηθεί με αυτογκόλ του Τζιμσιτί, ενώ λίγα λεπτά αργότερα το σουτ του Μπετανκούρ πήγε στο οριζόντιο μετά την επέμβαση του Μπερίσα.

Από εκεί και πέρα όμως η Αταλάντα, ανέβηκε και στο 24′ ισοφάρισε με τον, Ντούβαν Ζαπάτα, ο οποίος με το αριστερό τίναξε τα δίχτυα του Σέζνι, με το 1-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος, η Γιουβέντους έμεινε με 10 παίκτες με την αποβολή του Μπετανκούρ είδε δεύτερη κίτρινη στο 54′ και η La Dea έκανε την μεγάλη ανατροπή με τον Ζαπάτα να βάζει και δεύτερο γκολ, με κεφαλιά από κοντά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ (2-1).

Κάπου εκεί, ο Αλέγκρι πέρασε στο 65΄ τον Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 78′ με κεφαλιά, ύστερα από κόρνερ του Πιάνιτς και κεφαλιά – πάσα του Μάντζουκιτς.

Sports in

Το Βερολίνο χαρίζει το σπίτι του Γκέμπελς, αλλά δεν το θέλει κανείς

Το κτήμα μαζί με το ακίνητο των δεκάδων δωματίων δίνεται δωρεάν, σε διαφορετική περίπτωση θα κατεδαφιστεί.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024