Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί ο δεύτερος γύρος πληρωμής των δικαιούχων του κοινωνικού μερίσματος. Πρόκειται για αιτήσεις που κατατέθηκαν για πρώτη φορά ή για αιτήσεις που υποβλήθηκαν εκ νέου στις 21 Δεκεμβρίου.
Ο πρώτος γύρος καταβολής του κοινωνικού μερίσματος έλαβε χώρα στις 14 Δεκεμβρίου, όταν και πιστώθηκαν χρήματα σε περίπου 1,4 εκατ. ευρώ τραπεζικούς λογαριασμούς.
Συνολικά 3,9 εκατομμύρια νοικοκυριά έκαναν αίτηση φέτος, προκειμένου να λάβουν το κοινωνικό μέρισμα, ενώ το μέσο ποσό ανά εγκεκριμένη αίτηση διαμορφώνεται τα 480 ευρώ περίπου.
Το ύψος του μερίσματος ξεκινά από 200 ευρώ για τον άγαμο και φτάνει μέχρι και σε 1.200 ευρώ για τις πολύτεκνες οικογένειες.
Την ίδια ώρα, με υπουργική απόφαση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη, αυξάνεται κατά 80 εκατομμύρια ευρώ το ποσό του κοινωνικού μερίσματος .
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!