Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η γκολάρα του Χριστοδουλόπουλου στο Top-10 του Europa League

Η γκολάρα του Χριστοδουλόπουλου στο Top-10 του Europa League

Το γκολ με βολ πλανέ που πέτυχε ο Λάζαρος Χριστοδουλόποιυλος στο ματς του Ολυμπιακού με την Ντουντελάνζ συμπεριλήφθηκε από την UEFA στα 10 καλύτερα της φάσης των ομίλων του φετινού Europa League

Ο καμβάς του φετινού Europa League έχει και ελληνική πινελιά. Το θεαματικό γκολ που πέτυχε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με βολ πλανέ στο ματς Ολυμπιακός – Ντουντελάνζ (5-1) συμπεριλήφθηκε στο top 10 της φάσης των ομίλων.

Στο παιχνίδι με την ομάδα από το Λουξεμβούργο ο Φορτούνης ελίχθηκε έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων, έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Λάζαρος με ένα καταπληκτικό εναέριο βολ πλανέ έστειλε την μπάλα συστημένη τα δίχτυα του Μπονεφουά, διαμορφώνοντας σε εκείνο το σημείο το 3-0.

Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς πριν από λίγες ημέρες πέτυχε μια μυθική νίκη επί της Μίλαν (3-1) και πανηγύρισε την τεράστια πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.
Η UEFA, λοιπόν, μετά τη συμπλήρωση της φάσης των ομίλων ξεχώρισε τα 10 καλύτερα γκολ, στα οποία βρίσκεται και αυτό του Λάζαρου και καλεί τους λάτρεις της «στρογγυλής θεάς» να ψηφίσουν το καλύτερο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της UEFA:

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024