Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ατλέτικο: Γοδίν, Κόκε, Γκριεζμάν προσπαθούν να κρατήσουν τον Λούκας

Ατλέτικο: Γοδίν, Κόκε, Γκριεζμάν προσπαθούν να κρατήσουν τον Λούκας

Προσπάθεια να μεταπείσουν τον Λούκα Ερνάντες, που θέλει να πάρει μεταγραφή στην Μπάγερν Μονάχου, καταβάλλουν οι Γοδίν, Κόκε και Γκριεζμάν

Προσπάθεια να μεταπείσουν τον Λούκα Ερνάντες -που θέλει να μεταπηδήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης στη Μπάγερν- καταβάλλουν οι τρεις αρχηγοί των «ροχιμπλάνκος», Ντιέγκο Γοδίν, Κόκε και Αντουάν Γκριεζμάν, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα ΑS.

Ο Γάλλος μπακ είναι στο στόχαστρο της Μπάγερν Μονάχου με εκείνον να καλοβλέπει την περίπτωση των Βαυαρών, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν τα 85 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας του για να τον αποκτήσουν, ενώ παράλληλα του προσφέρουν και βασικό ρόλο στην ομάδα. Ωστόσο, η περίπτωση του 22χρονου άσου δεν είναι απλή, καθώς ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Ατλέτικο το περασμένο Ιούνιο μέχρι το 2024.

Ο Λούκας Ερντάντες είναι παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης από το 2015 και έχει πραγματοποιήσει 106 εμφανίσεις έχοντας κατακτήσει ένα Γιουρόπα Λιγκ και ένα Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.
Παρόλο αυτά, αξίζει να σημειωθεί ότι και ο αδερφός του Λούκα, Θίο Ερνάντες αποχώρησε από τον σύλλογο το περασμένο καλοκαίρι για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024