«Η πορεία της Αλβανίας προς την ΕΕ και τους ευρωπαϊκούς θεσμούς είναι ταυτισμένη με το σεβασμό των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας» τόνισε με έμφαση ο κ. Μητσοτάκης, μετά τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα που άκουσε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος μέλη του συλλόγου Βορειοηπειρωτών «Ομόνοια»

«Θα είμαστε πάντα κοντά στα αναφαίρετα δικαιώματα της ελληνικής μειονότητας» διεμήνυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα που άκουσε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος από τον σύλλογο Βορειοηπειρωτών «Ομόνοια».

«Η πορεία της Αλβανίας προς την ΕΕ και τους ευρωπαϊκούς θεσμούς είναι ταυτισμένη με το σεβασμό των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας» τόνισε με έμφαση ο κ. Μητσοτάκης, στέλνοντας σαφές μήνυμα προς την αλβανική κυβέρνηση για την υπόθεση κατεδαφίσεων σπιτιών Βορειοηπειρωτών στη Χιμάρα, ένα μήνυμα που όπως είπε ο αρχηγός της ΝΔ «δεν επιδέχεται καμίας απολύτως αμφισβήτησης».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα άκουσαν επίσης τα Κάλαντα των Χριστουγέννων από παιδιά του κέντρου προστασίας ανηλίκων «Φάρος του Κόσμου», και από μέλη του συλλόγου Κρητών «Ασή Γωνιά», με ένα μικρό κορίτσι να του χαρίζει μια μαντινάδα με πολιτικό «άρωμα»: «Το μίτο σου χαρίζω, σκότωσε το Μινώταυρο να βγούμε από το γκρίζο».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr