Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μητσοτάκης: Θα είμαστε πάντα κοντά στα αναφαίρετα δικαιώματα των Βορειοηπειρωτών

Μητσοτάκης: Θα είμαστε πάντα κοντά στα αναφαίρετα δικαιώματα των Βορειοηπειρωτών

«Η πορεία της Αλβανίας προς την ΕΕ και τους ευρωπαϊκούς θεσμούς είναι ταυτισμένη με το σεβασμό των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας» τόνισε με έμφαση ο κ. Μητσοτάκης, μετά τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα που άκουσε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος μέλη του συλλόγου Βορειοηπειρωτών «Ομόνοια»

«Θα είμαστε πάντα κοντά στα αναφαίρετα δικαιώματα της ελληνικής μειονότητας» διεμήνυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα που άκουσε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος από τον σύλλογο Βορειοηπειρωτών «Ομόνοια».

«Η πορεία της Αλβανίας προς την ΕΕ και τους ευρωπαϊκούς θεσμούς είναι ταυτισμένη με το σεβασμό των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας» τόνισε με έμφαση ο κ. Μητσοτάκης, στέλνοντας σαφές μήνυμα προς την αλβανική κυβέρνηση για την υπόθεση κατεδαφίσεων σπιτιών Βορειοηπειρωτών στη Χιμάρα, ένα μήνυμα που όπως είπε ο αρχηγός της ΝΔ «δεν επιδέχεται καμίας απολύτως αμφισβήτησης».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα άκουσαν επίσης τα Κάλαντα των Χριστουγέννων από παιδιά του κέντρου προστασίας ανηλίκων «Φάρος του Κόσμου», και από μέλη του συλλόγου Κρητών «Ασή Γωνιά», με ένα μικρό κορίτσι να του χαρίζει μια μαντινάδα με πολιτικό «άρωμα»: «Το μίτο σου χαρίζω, σκότωσε το Μινώταυρο να βγούμε από το γκρίζο».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024