Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κουμουτσάκος: Η Ελλάδα έχει ΥΠΕΞ περιορισμένης απασχόλησης και υπ. Άμυνας περιορισμένης υπευθυνότητας

Κουμουτσάκος: Η Ελλάδα έχει ΥΠΕΞ περιορισμένης απασχόλησης και υπ. Άμυνας περιορισμένης υπευθυνότητας

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία η Ελλάδα έχει έναν Υπουργό Εξωτερικών περιορισμένης απασχόλησης και έναν Υπουργό Εθνικής Άμυνας περιορισμένης υπευθυνότητας τόνισε ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία η Ελλάδα έχει έναν Υπουργό Εξωτερικών περιορισμένης απασχόλησης και έναν Υπουργό Εθνικής Άμυνας περιορισμένης υπευθυνότητας τόνισε στον ΣΚΑΪ ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος αναφερόμενος στο σκηνικό έντασης που έχει δημιουργηθεί με την Τουρκία.

Είπε πως στο εθνικό συμβούλιο εξωτερικής πολιτικής η Νέα Δημοκρατία δεν πήρε κάποια απάντηση σχετικά με το ποιοι ήταν οι λόγοι που οδήγησαν τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ να κάνει τη δήλωση περί ισοπέδωσης της βραχονησίδας.

Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαροί προβληματισμοί για το κατά πόσο αυτή η φρασεολογία του ανταποκρίνεται σε πραγματικές συνθήκες ή είναι μια ρητορεία έντασης σκόπιμη.

Σημείωσε ότι αν είχε συγκεκριμένο περιεχόμενο η δήλωση πρόκειται για μια δήλωση επιχειρησιακού χαρακτήρα.

«Εάν ανέβουν σε βραχονησίδα θα την ισοπεδώσουμε. Κι αυτή είναι μια κόκκινη γραμμή που την ενστερνίζεται και η κυβέρνηση» είχε δηλώσει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης.

Ο κ Κουμουτσάκος συμπλήρωσε πως η χώρα μας δεν πρόκειται να δεχτεί καμία αμφισβήτηση του διεθνούς δικαίου από την Τουρκία και ότι υπάρχει σύμπνοια σε σχέση με αυτό.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/392835/koumoutsakos-sta-duskola-me-upourgo-amunas-periorismenis-upeuthunotitas/#ixzz5aOm1DyQH
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024