Κατέληξε το απόγευμα της Παρασκευής στο Λαϊκό Νοσοκομείο ένας άνδρας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ο οποίος είχε μεταφερθεί με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, διερχόμενος οδηγός από την περιοχή των Σεπολίων διαπίστωσε ότι στην άκρη του δρόμου ήταν πεσμένος χωρίς τις αισθήσεις του και τραυματισμένος ένας άνδρας.
Στη συνέχεια, ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν τραυματισμένος από μαχαίρι.
Προς το παρόν, η αστυνομία δεν γνωρίζει τίποτα για τον δολοφονημένο, καθώς πάνω του δεν βρέθηκε ταυτότητα ή κάτι άλλο που να δηλώνει τα στοιχεία του.
Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).