Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η ερυθρόλευκη γιορτή μέσα από τα μάτια της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Η ερυθρόλευκη γιορτή μέσα από τα μάτια της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού βρέθηκε στη χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΠΑΕ στο Γ. Καραϊσκάκης, περνώντας μία πολύ όμορφη Ερυθρόλευκη βραδιά. Οι φωτογραφίες και όσα αναφέρει το δελτίο Τύπου των Πειραιωτών

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η ΠΑΕ Ολυμπιακός πραγματοποίησε χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Γ. Καραϊσκάκης, για όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα των Πειραιωτών. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό, πράγμα στο οποίο προφανώς έπαιξαν ρόλο έπειτα από τα τελευταία επιτυχή αποτελέσματα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το σχετικό δελτίου Τύπου της Ερυθρόλευκης ΠΑΕ:

«Ακόμη μία χρονιά πλησιάζει στο τέλος της. Ακόμη ένας χρόνος οδεύει προς το τέλος του και η οικογένεια του Ολυμπιακού συνεχίζει ενωμένη, στον δρόμο προς νέες επιτυχίες. Μετά την επική πρόκριση επί της Μίλαν και την τριάρα επί της Λαμίας, το γήπεδο Καραϊσκάκη πήρε… άλλη μορφή. Χριστουγεννιάτικη! Το βράδυ της Πέμπτης 20/12, σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού βρέθηκε στον δεύτερο όροφο του γηπέδου μας, στο εστιατόριο, όπου γιόρτασε τις πρόσφατες επιτυχίες, πάντα με αισιοδοξία για αυτές που θα έρθουν ακόμα!


Ο χώρος πλημμύρισε παιδικά γέλια, παιχνίδι, τραγούδι, διασκέδαση! Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, το προπονητικό επιτελείο, η Διοίκηση, οι εργαζόμενοι στο Ρέντη, στην ΠΑΕ, στο Καραϊσκάκη, στην ακαδημία του Θρύλου και τις Σχολές, βρέθηκαν ενωμένοι, ξανά κάτω από την ίδια στέγη, προκειμένου να διασκεδάσουν και να υποδεχθούν τις γιορτινές μέρες, οι οποίες έφτασαν!


Για λίγες ώρες η ομάδα μας είχε την ευκαιρία να αφήσει στην άκρη τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, την πίεση του πρωταθλητισμού, τα γκολ και τις προπονήσεις και αφοσιώθηκαν αποκλειστικά στις οικογένειές τους, στα παιδιά τους και στα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας του Θρύλου! Συζήτησαν, γέλασαν, χαλάρωσαν, αντάλλαξαν ευχές και είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν λίγο από την καθημερινότητα του ποδοσφαίρου».


Για τα παιδιά υπήρχαν, όπως πάντα, πολλά happenings όπως face painting, δημιουργία παιχνιδιών, δώρα, μουσική, τραγούδι, χορός, κλόουν και φυσικά, ο μέγας Λεόνε, ντυμένος με Χριστουγεννιάτικη αμφίεση. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, οι ποδοσφαιριστές, η Διοίκηση, δείπνησαν, ευχήθηκαν καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά και παράλληλα, έδωσαν τη μία και μοναδική υπόσχεση: Ακόμη περισσότερη δουλειά, ώστε να έρθουν, μέχρι το τέλος της σεζόν, ακόμη περισσότερες επιτυχίες και διακρίσεις».

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024