
Απολογήθηκε ο Παναθηναϊκός
Οι πράσινοι απολογήθηκαν στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκα για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο
Ο Παναθηναϊκός είχε κληθεί σε απολογία για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο και οι πράσινοι απολογήθηκαν σήμερα στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκα.
Ο Παναθηναϊκός απολογήθηκε για υβριστικά συνθήματα των οπαδών του κατά του διαιτητή, για άναμμα πέντε καπνογόνων αλλά και για αντικείμενο που εκτοξεύτηκε στον τεχνικό διευθυντή των φιλοξενούμενων, Γιάννη Αγγελόπουλο μετά το τέλος του αγώνα.
«Καταδικάζουμε το σύνθημα εναντίον του διαιτητή, αλλά ήταν από μια μικρή μειοψηφία οπαδών. Είναι άλλωστε η πρώτη φορά που απολογούμαστε για υβριστικό σύνθημα εναντίον αξιωματούχου παιχνιδιού. Σε ότι αφορά το μπουκάλι, δεν μπορούσε να προκαλέσει σωματική βλάβη» είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού, Αλκιβιάδης Παπαντωνίου.
- Μόνο δικηγόροι ενταγμένοι σε ειδικό μητρώο θα καθοδηγούν νομικά αιτούντες άσυλο – Τι προβλέπει η νέα ΚΥΑ
- Δαμασκός: Τουλάχιστον 5 οι νεκροί και 16 οι τραυματίες από τη βομβιστική επίθεση σε καφετέρια [βίντεο]
- Φορτηγό συγκρούστηκε με μηχανή στον Ταύρο – Σε σοβαρή κατάσταση ο οδηγός του δικύκλου
- Love n Peace Festival επιστρέφει με Misty Route, Lia Hide και The Same River
- Μην παίζεις με τις λέξεις
- Τι αλλάζει στις πολυκατοικίες – Οι νέες υποχρεώσεις για διαχειριστές και ιδιοκτήτες





