Στις 10/2 θέλουν να κλειδώσουν τον τίτλο του πρωταθλητή στον ΠΑΟΚ
Η επιθυμία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, αλλά και του Ιβάν Σαββίδη, είναι ο Δικέφαλος, να τελειώσει την υπόθεση τίτλος στις 10 Φεβρουαρίου όταν και θα παίξει με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα
Το βαρίδιο που λέγεται Ευρώπη έφυγε και ο ΠΑΟΚ, απέδειξε για μια ακόμα μια φορά πως και φέτος το μυαλό ήταν μόνο στον τίτλο του πρωταθλήματος. Αυτή τη λανθασμένη φιλοσοφία που πέρασαν κάποιοι μέσα στην ομάδα θα πρέπει να την αποβάλουν γιατί αν θέλεις να λέγεσαι μεγάλη ομάδα θα πρέπει να διεκδικείς όλους τους στόχους και όχι να επιλέγεις. Ο ΠΑΟΚτσής δεν γουστάρει να χάνει ούτε στο τάβλι και αυτή τη νοοτροπία του οπαδού θα πρέπει να περάσουν από τη νέα χρονιά στην ομάδα.
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.