Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο άνθρωπος που έκανε τα εκατομμύρια στραγάλια

Ο άνθρωπος που έκανε τα εκατομμύρια στραγάλια

Ο «ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΡΙΚΟΣ» γράφει για το φαινόμενο Βασίλης Γκαγκάτσης. Το πρωί, εις διπλούν κακουργηματικά κατηγορούμενος, το μεσημέρι γενικός διευθυντής της Σούπερ Λιγκ και το απόγευμα συμβουλάτορας του Γ. Βασιλειάδη

ΔΙΠΛΟΒΑΡΔΙΑ για τον Βασίλη Γκαγκάτση. Τον άνθρωπο που έκανε τα εκατομμύρια στραγάλια. Σήμερα Τρίτη 18 Δεκεμβρίου, στο εδώλιο για τη κάρτα Υγείας της ΕΠΟ. Αύριο Τετάρτη 19/12 ξανά στο σκαμνί για την υπόθεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδος της περιόδου 2004-06. Και στις δύο υποθέσεις για κακουργηματική απιστία εις βάρος της Ομοσπονδίας. Με τον Β. Γκαγκάτση να καλείται να εξηγήσει για ποιους λόγους αρνήθηκε προσφορές, 7 εκατομμυρίων ευρώ για να δώσει τη δουλειά στη Stadium την εταιρία του φίλου του Πασχάλη Παπαδόπουλου έναντι μόλις 1.1 εκατ. ευρώ. Με προβλεπόμενες ποινή σε περίπτωση ενοχής πέντε έως δέκα χρόνια φυλάκισης.

Δύο ακόμα συνεχόμενες μέρες στη δουλειά για το γενικό διευθυντή της Σούπερ Λιγκ. Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων. Με τον εισαγγελέα της έδρας να έχει προτείνει την ενοχή του στη περιβόητη υπόθεση της Κάρτας Υγείας της ΕΠΟ. Μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια. Είκοσι χρόνια τώρα ο Βασίλης, έχει λιώσει αμέτρητα ζευγάρια παπούτσια για να πηγαίνει και να έρχεται στα δικαστήρια. Πάντα σαν κατηγορούμενος. Και συνήθως για κακουργήματα. Το μέγεθος του Βασίλη, δεν είναι για πλημμελήματα και ψιλοδουλειές.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024