Ολυμπιακός: Απέναντι στις νταμπλούχες Ισπανίας στο ΣΕΦ
Οι Ερυθρόλευκες δίνουν σήμερα ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι στη Euroleague γυναικών (18/12, 18:00) και προσδοκούν την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση απέναντι στην Αβενίδα
Την παρθενική του νίκη στη Euroleague γυναικών θέλει να πετύχει ο Ολυμπιακός σήμερα κόντρα την Αβενίδα στο ΣΕΦ (18/12, 18:00, ERTPlay1 και από το κανάλι της FIBA στο YouTube) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.
Η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη δίνει το τελευταίο της ευρωπαϊκό παιχνίδι για το 2018 απέναντι στις πρωταθλήτριες Ισπανίας, οι οποίες μέχρι στιγμής έχουν τρεις νίκες και τρεις ήττες στις πρώτες έξι αγωνιστικές της διοργάνωσης.
Με τον Ολυμπιακό αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της η Κροάτισσα Ιβάνα Τίκβιτς που αποκτήθηκε προσφάτως. Αντίθετα θα απουσιάσουν οι Μαρία Αυτζή και Ρίτα Ρασίντ.
Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς της 7ης «στροφής» της διοργάνωσης αποτελείται από τις: Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Ιβάνα Τίκβιτς και Χριστίνα Λίτση.
Ο Ολυμπιακός περιμένει τον κόσμο του απέναντι στις δις νταμπλούχες Ισπανίας σε μια ακόμα δύσκολη αναμέτρηση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Σε ένα από τα καλύτερα ματς στην ιστορία των NBA Playoffs, οι Σαν Αντόνιο Σπερς έκαναν το break στην έδρα των πρωταθλητών Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και έκαναν το 1-0 στους τελικούς της Δύσης. Ιστορικό ματς για τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα, έσπασαν… όλα τα ρεκόρ τα «σπιρούνια».
Κίνδυνος αποβολής της Σαουθάμπτον από τον «ακριβότερο αγώνα του κόσμου», τον τελικό των Play-off ανόδου στην Premier League (23/05), λόγου του σκανδάλου παρακολούθησης της Μίντλεσμπρο. Ολες οι λεπτομέρειες της υπόθεσης, οι κατηγορίες και οι καυστικές δηλώσεις.