Απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε μετά από καιρό μια αληθινά καλή εμφάνιση. Σίγουρα οι Θεσσαλονικείς δεν αποτελούν έναν αντίπαλο αντίστοιχης δυναμικότητας με εκείνους της Ευρωλίγκας. Δεν παύουν όμως να είναι μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει συγκροτημένο μπάσκετ – ικανή να προκαλέσει ζημιές σε οποιοδήποτε κάνει το λάθος να την υποτιμήσει. Θυμηθείτε απλώς την μουρμούρα που δημιουργήθηκε μετά τον αγώνα απέναντι στο Περιστέρι.
Οι Πράσινοι διανύουν μια περίοδο μεγάλων αναταραχών – εσχάτως στα ζητήματα προς επίλυση προστέθηκαν και ορισμένοι τραυματισμοί (πχ. Παπαπέτρου) – οπότε κάθε θετικό αποτέλεσμα είναι κάτι περισσότερο από ευπρόσδεκτο. Άλλωστε στον αθλητισμό δεν υπάρχει άχρηστη νίκη. Μακάρι το συγκεκριμένο ματς να χρησιμεύσει ως εφαλτήριο, για την αναγκαία αγωνιστική βελτίωση του συλλόγου.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.