Οι ΗΠΑ καταδικάζουν τη βομβιστική επίθεση στον ΣΚΑΪ
«Είμαστε ανακουφισμένοι από το γεγονός ότι κανείς δεν τραυματίστηκε από την έκρηξη και αναμένουμε ότι οι υπεύθυνοι θα προσαχθούν σύντομα στη δικαιοσύνη» τόνισε εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Οι ΗΠΑ καταδικάζουν «κάθε προσπάθεια βίας και εκφοβισμού της ελευθερίας του Τύπου», τονίζει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, σχολιάζοντας τη βομβιστική επίθεση εναντίον των γραφείων του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και της εφημερίδας Καθημερινή.
Απαντώντας σε ερώτηση του ιστότοπου Hellas Journal, εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών είπε πως οι ΗΠΑ παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις.
«Είμαστε ανακουφισμένοι από το γεγονός ότι κανείς δεν τραυματίστηκε από την έκρηξη και αναμένουμε ότι οι υπεύθυνοι θα προσαχθούν σύντομα στη δικαιοσύνη. Οι Ηνωμένες Πολιτείες καταδικάζουν κάθε προσπάθεια χρησιμοποίησης βίας για τον εκφοβισμό και τη φίμωση του ελεύθερου Τύπου».
- Μικρά αεροσκάφη και drones προκάλεσαν την ενεργοποίηση της αντιαεροπορικής άμυνας στο Ιράν
- Η προοπτική σύστασης εξεταστικής επιτροπής για τις υποκλοπές τσουρουφλίζει το Μαξίμου
- Συνταγή: Ρολό κοτόπουλο με αυγό
- Η θρησκεία ως εργαλείο πολέμου – Πώς το MAGA κίνημα συγχωνεύει τον χριστιανισμό με τη βία
- Μη ρεαλιστικό να υπάρξουν γρήγορα αποτελέσματα από συνομιλίες λέει το Ιράν ενώ οι ΗΠΑ εξετάζουν πώς θα «πιέσουν»
- Συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα για την Εργατική Πρωτομαγιά: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια, πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ
- Alpha Bank: Με νέα στασιμότητα απειλεί την Γερμανία ο πόλεμος στο Ιράν
- Απλά tips για να αποφύγεις τις βραδινές λιγούρες (μετά τα 50)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442