Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Τριμερής υπουργική συνάντηση Ελλάδας – Κύπρου – Ιορδανίας
Φωτογραφία αρχείου

Τριμερής υπουργική συνάντηση Ελλάδας – Κύπρου – Ιορδανίας

Οι τρεις υπουργοί και αντιπροσωπείες τους θα συζητήσουν, μεταξύ άλλων, τις πρόσφατες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου

Στη Λευκωσία θα μεταβεί αύριο, Τετάρτη, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, προκειμένου να συμμετάσχει, από κοινού με τους υπουργούς Εξωτερικών της Κύπρου, Νίκο Χριστοδουλίδη, και της Ιορδανίας, Αιμάν Σαφάντι, στις εργασίες της Τριμερούς Υπουργικής Συνάντησης Ελλάδας  -Κύπρου – Ιορδανίας, με στόχο την προετοιμασία της 2ης Συνόδου Κορυφής των τριών χωρών, στις αρχές του επόμενου έτους.

Στο πλαίσιο αυτό, οι τρεις υπουργοί και αντιπροσωπείες τους θα συζητήσουν τις πρόσφατες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, ενώ θα εστιάσουν στις δυνατότητες ενισχυμένης συνεργασίας σε τομείς που άπτονται της ασφάλειας και της σταθερότητας, της αμοιβαία επωφελούς οικονομικής ανάπτυξης με έμφαση στην ενέργεια, τις επενδύσεις, τις τηλεπικοινωνίες και τον τουρισμό, καθώς και στον πολιτισμό και την εκπαίδευση, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Νωρίτερα, ο κ. Κατρούγκαλος θα έχει συνάντηση με τον κ. Χριστοδουλίδη, ενώ θα λάβει χώρα εθιμοτυπική συνάντηση με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.

Only in

Αχίλλειος πτέρνα της οικονομίας το μεγάλο και επίμονο έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών

«Αγκάθι» για την ελληνική οικονομία το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών. Τι δείχνουν τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος και του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024