Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γουλιέλμος: «Το πρόγραμμα του Άρη προχωράει έτσι όπως φτιάχτηκε»

Γουλιέλμος: «Το πρόγραμμα του Άρη προχωράει έτσι όπως φτιάχτηκε»

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης τοποθετήθηκε για την αντικατάσταση του Βαγγέλη Αγγέλου και το μέλλον της ομάδας.

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος με δηλώσεις του στον Arena FM 89,4 αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα και το «διαζύγιο» με τον Βαγγέλη Αγγέλου, ενώ μίλησε και για τις περιπτώσεις των υποψήφιων αντικαταστατών του που εξετάζονται.

Για τη λύση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Αγγέλου: «Τον πιστεύω ακόμη τον Βαγγέλη Αγγέλου. Εγώ στεναχωρήθηκα περισσότερο από εκείνον που σταματάμε την συνεργασία, αλλά δυστυχώς η ζωή τα φέρνει έτσι καμιά φορά, που τα θέλω και τα πιστεύω μας τα βάζουμε στην άκρη για το γενικότερο καλό. Η ομάδα είχε μπει σε ένα βέρτιγκο άσχημων αποτελεσμάτων και έπρεπε να γίνει μια αλλαγή. Αποφασίσαμε ότι δεν πρέπει να γίνει αλλαγή παίκτη, γιατί τους πιστεύουμε. Όπως είπε ο ίδιος ο κ. Αγγέλου σε μένα προς τιμήν του: “Όσο και αν διαφωνώ, αν ήμουν στη θέση σας το ίδιο θα έκανα”. Με πολλή αγάπη και με κλάμα, αποφασίσαμε να διακόψουμε την συνεργασία μας. Θα συνεχίσει να υπάρχει στην οικογένεια του Άρη, όμως, θα τον αγαπάμε και θα μας αγαπάει. Ελπίζω πλέον η ομάδα να αρχίσει να φέρνει νίκες. Αν δεν άλλαζε τίποτα σήμερα, και στο πρώτο επόμενο ματς χάναμε, τι θα γινόταν τότε;

Δυστυχώς ή ευτυχώς, έχω μια θέση ευθύνης και δεν πρέπει να λειτουργώ συναισθηματικά. Θα ήθελα να είμαι κι εγώ στη Θεσσαλονίκη και να λαμβάνω τις αποφάσεις μαζί με τους υπόλοιπους ανθρώπους της ΚΑΕ. Εδώ και αρκετές εβδομάδες γινόντουσαν συζητήσεις με τον κ. Αγγέλου, γιατί δεν είχαμε καλά αποτελέσματα. Ήξερε και ξέρει σε ποια ομάδα ήταν, είχε πλήρη επίγνωση της κατάστασης».

Για το ότι ακούγεται πως ο επόμενος προπονητής του Άρη θα είναι ο Γιάννης Καστρίτης: «Ο κ. Καστρίτης είναι ένας πολύ καλός προπονητής, το ξέρουμε, δεν μπορώ να το διαψεύσω εγώ. Έχει την εκτίμηση του Άρη, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Δεν θα ανακοινωθεί τίποτα πριν πέσουν οι υπογραφές. Με την ίδια ευθύνη, την ίδια σοβαρότητα και τιμιότητα από την πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Υπάρχουν πολλοί προπονητές που θέλουν να έρθουν στον Άρη αυτή την εποχή γιατί είναι ένα διαφορετικό σωματείο από τα υπόλοιπα».

Για τα προσεχή ματς της ομάδας: «Περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Ο κόσμος μας είναι η ψυχή της ομάδας του Άρη και τον θέλουμε δίπλα μας. Βλέπουμε σαν τελικό το ματς με τον Χολαργό το Σάββατο. Εδώ που είμαστε, κάθε ματς είναι τελικός για εμάς. Δεν κινδυνεύουμε όπως πέρυσι, αλλά έχουμε κάποιες συγκεκριμένες βλέψεις».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στους οπαδούς του Άρη: «Ο μεγαλομέτοχος Δημήτρης Γουλιέλμος δεν θέλει να στείλει μήνυμα. Ο οπαδός Δημήτρης Γουλιέλμος όμως θέλει: “Παιδιά παίξτε μπάσκετ, γιατί παίζετε στον Άρη. Καταλάβετε που είστε, κάντε αυτό που υποσχεθήκατε και ματώστε για τη φανέλα”. Αν οποιοσδήποτε φίλαθλος του Άρη έχει παράπονα από τους παίκτες και την ομάδα, νομίζετε δεν έχω εγώ παράπονα; Η ζωή μου είναι ο Άρης αυτή τη στιγμή. Τα έχω παρατήσει όλα και ασχολούμαι για το καλό της ομάδας».

Για το αν θα γίνουν μεταγραφές τον Ιανουάριο: «Στη σχέση μου με τους παίκτες έχω κάνει συγκεκριμένες κινήσεις, και πιστεύω θα ταρακουνηθούν. Υπάρχουν πολλά εργαλεία για να ταρακουνηθούν οι παίκτες. Αν χρειαστούν αλλαγές θα γίνουν. Το πρόγραμμα του Άρη προχωράει έτσι όπως φτιάχτηκε την πρώτη του μέρα».

Για τα ban της FIBA: «Δεν λέμε πολλά από αυτά που έχουν γίνει ήδη, γιατί δεν βοηθάει τον στόχο μας αυτό. Οποιαδήποτε επικοινωνία κάνουμε, την κάνουμε με αποκλειστικό στόχο το ουσιαστικό καλό της ομάδας. Το ότι δεν έχουν γίνει ανακοινώσεις για αυτές τις υποθέσεις, δεν σημαίνει πως δεν προχωράνε. Εγώ Αρειανός είμαι, έχω δείξει υπομονή πολλές φορές, και πρέπει και ο κόσμος να δείξει υπομονή τώρα. Πρέπει να γεμίσει το Παλέ ξανά. Θέλουμε την αγάπη του κόσμου, την φωνή του, για να τους πάρουμε με ένα κύμα και να τους κερδίσουμε όλους. Μπορεί αυτή η ομάδα, θέλει βοήθεια».

Για το αν θα κινδυνέψει με υποβιβασμό ο Άρης φέτος: «Δεν υπάρχει πιθανότητα να ζήσουμε τα περσινά φέτος. Η χρονιά είναι αρκετά πιο ξεκάθαρη. Αν εξαιρέσουμε τους δυο μεγάλους (ΠΑΟ, ΟΣΦΠ), οι υπόλοιπες ομάδες όλες χτυπιούνται. Με τον Προμηθέα αν ήμασταν σοβαροί θα κερδίζαμε, με την ΑΕΚ ούτε αυτοί κατάλαβαν πως μας κέρδισαν. Είμαστε σε κακό φεγγάρι, πρέπει να το αλλάξουμε αυτό».

Για τα τηλεοπτικά: «Την απόφαση για τα τηλεοπτικά την ξέρουν όλοι. Ο Άρης φέτος είναι η μόνη ομάδα που πληρώνει στην ώρα της. Αν δεν υπογράφαμε το τηλεοπτικό τότε θα έπρεπε ο Άρης να αναλάβει την ηθική ευθύνη πως διαλύει ομάδες που χρειαζόντουσαν οπωσδήποτε τα χρήματα να καλύψουν τις ανάγκες τους. Ο Άρης όμως εκπροσωπεί το μπάσκετ και όχι τον εαυτό του, γι’ αυτό και υπογράψαμε το συμβόλαιο. Του χρόνου δεν θα είμαστε με την υπόλοιπη οικογένεια στο τηλεοπτικό».

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024