Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μητσοτάκης: Το τοξικό πολιτικό κλίμα που διαμορφώνεται με ευθύνη της κυβέρνησης έχει παρενέργειες

Μητσοτάκης: Το τοξικό πολιτικό κλίμα που διαμορφώνεται με ευθύνη της κυβέρνησης έχει παρενέργειες

Ο πρόεδρος της ΝΔ ο οποίος βρέθηκε έξω από το κτίριο του ΣΚΑΪ, υποστήριξε ότι «είμαι εδώ  για να εκφράσω την αμέριστη συμπαράσταση στους εργαζομένους,  να πω ότι η Δημοκρατία και η πολυφωνία δεν φιμώνονται και να ζητήσω επιτέλους να βρεθούν οι δράστες»

«Αυτό το τοξικό πολιτικό κλίμα που διαμορφώνεται με την ευθύνη της σημερινής κυβέρνησης δυστυχώς έχει παρενέργειας. Είναι σημαντικό να πέσουν οι τόνοι» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης λίγο μετά τις 9 το πρωί οπότε και έφτασε έξω από το κτίριο του ΣΚΑΪ όπου στις 2.37 τα ξημερώματα σημειώθηκε ισχυρότατη έκρηξη.

Ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε ότι «είμαι εδώ  για να εκφράσω την αμέριστη συμπαράσταση στους εργαζομένους,  να πω ότι η Δημοκρατία και η πολυφωνία δεν φιμώνονται και να ζητήσω επιτέλους να βρεθούν οι δράστες».

Ο πρόεδρος της ΝΔ  ανέφερε πως δεν χρειάζεται να  ρίξουμε άλλο νερό στο μύλο της πόλωσης. «Να αφήσουμε τους αρμόδιους να κάνουν τη δουλειά τους. Η ανοχή στη βία, από τη βία μικρής έντασης μέχρι ένα τρομοκρατικό χτύπημα είναι εξαιρετικά επικίνδυνη. Όταν γίνεται διαχωρισμός με ιδεολογικά και πολιτικά κριτήρια, για καλή και κακή βία, τα αποτελέσματα είναι αυτά που βλέπουμε».

Τόνισε ακόμη πως «έχω πει πολλές φορές, δυστυχώς εκτρέφεται μία νέα γενιά τρομοκρατών. Η απόσταση μεταξύ μίας μολότοφ  μέχρι μία ισχυρή βόμβα δεν είναι μεγάλη. Να αναλάβουν όλοι την ευθύνη τους. Ας σταματήσουμε αυτή την πόλωση και την ακραία στοχοποίηση. Το κλίμα της ακραίας πόλωσης και της στοχοποίησης δεν τα καλλιεργήσαμε εμείς. Άλλοι το καλλιέργησαν και ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024