Ο Γιώργος Μαυρωτάς, μιλώντας ως εκπρόσωπος του Ποταμιού στο 12ο Τακτικό Συνέδριο της ΝΔ, δήλωσε πως το πιο αρνητικό όσον αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών είναι ότι η κυβέρνηση εργαλειοποίησε τη συμφωνία στην εσωτερική πολιτική σκηνή

«Έχουμε κρίσιμη εκλογική χρονιά για τη χώρα και την Ευρώπη. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο τις εκλογές αλλά και την επόμενη μέρα. Το Ποτάμι μπορεί να είναι το βελτιωτικό στη μηχανή στη βάση μιας προγραμματικής συμφωνίας. Με χαρά έχω ακούσει τον κ. Μητσοτάκη να μιλά για συμφωνία μετά τις εκλογές, ακόμα και αν έχει αυτοδυναμία» δήλωσε ο Γιώργος Μαυρωτάς, μιλώντας ως εκπρόσωπος του Ποταμιού στο 12ο Συνέδριο της ΝΔ.

Ο κ. Μαυρωτάς κάλεσε τη ΝΔ να μην πέσει στην παγίδα της πόλωσης και του διχασμού. «Μην γίνετε ΣΥΡΙΖΑ. Η χώρα έχει μπροστά δύσκολες μέρες. Η σωτηρία είναι ένας αγώνας εθνικής ομάδας. Γι’ αυτό και εγώ πιστεύω «Ελλάδα μπορούμε», αρκεί να υπάρχει ενότητα. Πρέπει να βάλουμε μπροστά την ατζέντα του αύριο και όχι την ατζέντα του χθες» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Μαυρωτάς είπε πως το πιο αρνητικό είναι ότι η κυβέρνηση εργαλειοποίησε τη συμφωνία στην εσωτερική πολιτική σκηνή. «Φτάσαμε στο σημείο όσοι συμφωνούν να είναι προδότες και όσοι διαφωνούν να είναι ακροδεξιοί. Εγώ βλέπω πατριώτες υπέρ και πατριώτες κατά. Για την εξυπηρέτηση του εθνικού συμφέροντος χρειάζονται και το εθνικό συμφέρον και το πάθος» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr