Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πέλκας: «Δεν αξίζαμε να περάσουμε, να κάνουμε την αυτοκριτική μας»

Πέλκας: «Δεν αξίζαμε να περάσουμε, να κάνουμε την αυτοκριτική μας»

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ μίλησε για την ήττα από την ΜΠΑΤΕ και τόνισε ότι ο Δικέφαλος με τέτοιες εμφανίσεις δεν άξιζε να περάσει στην επόμενη φάση του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων και ηττήθηκε μέσα στην Τούμπα με 3-1 από την ΜΠΑΤΕ, για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο Δημήτρης Πέλκας μετά το τέλος του παιχνιδιού ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο που βρέθηκε στην Τούμπα, όπως είχε κάνει και ο Ματος και τόνισε ότι οι Ασπρόμαυροι θα πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους.

Παράλληλα, τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ δεν άξιζε να περάσει στην επόμενη φάση, ωστόσο, ζήτησε στήριξη και υπομονή από τον κόσμο και έστειλε μήνυμα αντεπίθεσης ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Εκτός από τα καλοκαιρινά ματς του Champions League και τον αγώνα στη Λευκορωσία, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Δεν κρατάμε τίποτα από το φετινό Europa League. Ζήτω συγγνώμη από τον κόσμο που ήρθε μέσα στη βροχή. Θα πρέπει να  κάνουμε την αυτοκριτική μας.

Στην Ευρώπη όταν δε δίνεις το κάτι παραπάνω, αυτά παθαίνεις. Στην αρχή λέγαμε ότι θα περάσουμε, αλλά μέσα στο γήπεδο είναι η πραγματικότητα και δεν αξίζαμε να περάσουμε. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, ξέρω πως ειναι τα δύσκολα στον ΠΑΟΚ, αλλά φέτος προσπαθούμε να κάνουμε κάτι που ο ΠΑΟΚ έχει χρόνια να καταφέρει, να πάρει το πρωτάθλημα.

Δεν μου λέει κάτι που είμαστε πρωταθλητές χειμώνα, το σημαντικότερο είναι το Μάιο. Ο δρόμος είναι μακρύς, τώρα δε σημαίνει τίποτα η πρωτιά. Τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα, ο αγώνας με τον Λεβαδειακό είναι σαν τελικός και πρέπει να το κερδίσουμε.  Δεν αξίζουν στον ΠΑΟΚ τέτοιες εμφανίσεις. Ξέρετε πως είναι ο κόσμος του ΠΑΟΚ, ήρθε για έναν τελικό και εμείς ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων. Ζητάω στήριξη και υπομονή, όλοι μαζί θα καταφέρουμε. Υπάρχει ποιότητα και βάθος στο ροστερ μας!»

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024